събота, ноември 12, 2016

Доналд Тръмп

С победата на Доналд Тръмп победиха расизма, сексизма, ксенофобията, хомофобията, ислямофобията, женомразтвото, ненавистта и омразата. Светът вече е не е същия, апокалипсисът предстои и аз се страхувам, защото съм малоумен либтард зомбиран от наратива на левите либерални медии, който първото изречение пресъздава идеално.
Това първо изречение го копипейстнете 20 пъти и умножете по броя либерални медии (CNN, NBC, NYT, WaPo, LATimes, ABC, CBS, BBC, Guardian, Reuters...Дневник, Медиапул, ClubZ....).
 
Расист ли е Тръмп? Не
Последното расистко нещо, което изровиха за Тръмп през цялата предизборна кампания, а те са ровили много, е от 70-те години на миналия век, когато Тръмп продавал с предимство апартаменти на бели пред черни семейства.

Сексист ли е Тръмп? Не 
Не!? той каза за Рози О'Донъл, че е дебело прасе... да каза и тя e, но каза и че Антъни Уийнър е перверзник. Сексизмът не се измерва с квалификации за конкретен човек, а с действия и обобщаване за цели групи. Сексисти са повечето от живеещите в Близкия Изток, хора които не смятат че половете са равни, принуждават жените да се покриват, бият ги, не им дават да се образоват, семейството избира мъжът им или ги убива с камъни ако опетнят семейната чест като харесат момче, което те не са одобрили. Сексизъм е "мястото на жените е в кухнята" "мъжете са ..." "жените са..." "истински мъж". Феминизмът е сексизъм.

и за останалите глупости отговорът е Не, причината толкова много да се набляга на тях се крие и в тези числа от екзит пола на CNN от изборите тази седмица.
 

контрол над малцинствата от демократите и медиите им, а тъй като малцинствата не са достатъчни - в университетите леви марксисти преподаватели зомбират децата превръщайки ги в радикализирани леви идиоти, които уж се борят за социална справедливост, но в същото време реагират изключително агресивно срещу всеки и всичко което не съвпада с техните виждания за света.
А този свят поне в САЩ показа че основните му проблеми са
забавения икономически растеж, безработицата, престъпността, тероризмът, нелегалните имигранти, увеличените здравни вноски, корупцията, зависимите медии.... а не измислените от левите либерали - расизъм, сексизъм, хомофобия, ксенофобия....

1 коментар: