неделя, август 31, 2014

Breaking Bad Remix

Поздрав за феновете на Breaking Bad, който взе статуетките за Outstanding Drama Series, Outstanding Lead Actor in a Drama Series - Bryan Cranston и още няколко награди Еми в началото на седмицата

събота, август 30, 2014

Guy Burns - Two ft. Ivi

Ехидни ми болгарино

Това не е Сокачев, о! британец, че и по Sky Sports. Тая тъпа присмехулна ехидност, която завладява куп комплексирани тъпаци, когато някой изрази бурно емоцията си е една от най-големите простотии.

Boombox

Yellow Claw - Shotgun ft. Rochelle (2013)

Skrillex & Damian "Jr. Gong" Marley - Make It Bun Dem (2012)

четвъртък, август 28, 2014

Ами поздрав за СЕМ, простотията и цензурата

Да решиш да ограничиш ефира от творчески художествен продукт защото не съвпада с вижданията ти за морал е безумна идея озарила СЕМ, ефектът едно че ще е обратен, но по-лошо е прецедентът, който не трябва да се създава. Цялата тази история най-вероятно тръгва от повтарянето до втръсване на "как са мяташ...как са бараш...колко са раздаваш" и производни вече 4 месеца навсякъде и от всички, но това в бг се случва постоянно, имбецилността и зациклянето са характерни за огромната маса от българи и причината изобщо не е Криско, а родителите и българското образование.

Алекси Сокачев Моци Моци Моци

вторник, август 26, 2014

A Great Big World & Christina Aguilera - Say Something

True Blood, а с него и една епоха приключи, въпреки Суки, въпреки всичко останало остава един от най-добрите сериали.

събота, август 23, 2014

Провалът на пасивния Обама

1. 2009-та Обама обявява че е време за рестарт на отношенията с Русия, един вид те вече са наш партньор, с който може да си сътрудничим и да загърбим миналото. Е Путин успя да му покаже и докаже, че тотално се е объркал. 

2. US не трябва да е световен полицай - последвано с изтегляне на войски от Ирак и драстично намаляване на съпротивата срещу терористичните организации. Ефектът се оказа точно обратния на очаквания от Обама и сега имаме най-агресивната и мощна терористична групировка срещу, която някога щатите са се изправяли финансирана от техни мними иначе приближени арабски шейхове. 

Политиката на щатите не може да е друга освен агресивна, и в момента вместо да стои настрани от конфликата на Украйна с Русия, трябва активно да снабдява с оръжия Украйна, а ЦРУ да почне да си върши работата най-накрая.

Usher - Good Kisser

понеделник, август 18, 2014

ALS Ice Bucket Challenge
by CEO of Facebook, Apple, Microsoft, Google and Amazon

и Фил Спенсър от Xbox

Справедливост за Майкъл Браун!

1. Може да си взимаш безплатно чипс и бира от локалния магазин без да плащаш 
2. Ако касиерът окаже съпротива имаш право да го пребиеш 
3. Ако полицай те арестува може да окажеш съпротива, да се опиташ да му вземеш оръжието, да побягнеш след което да тръгнеш към полицая въпреки че е насочил оръжие към теб и ти е казал да не мърдаш 

 Всичко това обаче важи само ако си НЕГЪР. Негрите имат право да правят каквото си искат защото са НЕГРИ и ако някой им забрани значи е расист, а расизмът е лошо нещо, не искаш да си расист нали? значи негрите ще си крадат и ще застрашават живота на полицаите, които им се пречкат, затова полицаите като видят че е НЕГЪР трябва да си правят пас, не да се напъват да защитават закона.

Nicki Minaj - Pills N Potions

Sander van Doorn, Martin Garrix, DVBBS - Gold Skies ft. Aleesia

събота, август 16, 2014

The Pierces - Creation

Call of Duty: Advanced Warfare - Multiplayer Reveal Trailer

Трейлърът е страхотен, но може би по-правилното заглавие на поредния CoD е Call of Duty: Titanfall, копирани са най-яките нововъведения особено в придвижването от Titanfall

Почит към бездарието на Робин Уилямс

За мъртвите или добро или нищо, но най-добре истината, а тя е една и за мъртвия и за живия Робин Уилямс - тотален бездарник. Ако не вярваш IMDB, замунда, YouTube и най-вече кога за последно те е разплакал от смях или поне разсмял и в кой филм? Смъртта на Робин Уилямс показа идеално какво лицемерие и придържане към "правата" вяра тресе света.

GoPlay 2013

петък, август 15, 2014

Завръщането на английското по NBC Sports

Nigga Friday

YG - Who Do You Love? ft. Drake


YG - My Nigga (Remix) ft. Lil Wayne, Rich Homie Quan, Meek Mill, Nicki Minaj


Wiz Khalifa - We Dem Boyz

сряда, август 13, 2014

Lilly Wood & The Prick and Robin Schulz - Prayer In C
(Robin Schulz Remix)

Как да пробия в туитър и защо не ме следват

1. Хубав аватар + бекграунд снимка
Ако си красив/а задължително твоя снимка подчертаваща това. Не особено фотошопирана и изглеждаща изкуствено сякаш на про модел.
За мъжете - снимка гол до кръста показваща плочки или до невероятната ти кола в туитър не вървят и по-добре се ограничи до най-горната част от тялото. Дори да те фолнат няколко кифли, основният контингент, в бг, ще те заклейми като селски бек, какъвто дори да си, не е задължително да демонстрираш, затова ги пускай като туитове на по-късен етап "между другото".

2. Hello World
Пускаш 10 общи туита все тая какви последвани от 20 силни, които когато отворят профила ти ще са отгоре и ще са причината да те фолнат. Може най-хубавият да си го пиннеш.
Никакви линкове и видеа и много внимателно при подбора на снимки, важно текстът да е вървежен, кое е силно е мноооого трудно да се определи, затова фолваш 20 популярни акаунта и гледаш кое им фавват най-много, също преглеждаш табът #Discover, там след като имаш тези 20 фолнати ще се появят добри популярни неща в бг-туит-сферата.

3. Голямото фолване за фолбекване
Трябва да фолнеш 500-600 акаунта, от тях поне 150 ще те фолнат също.
Изборът кого да следваш - отваряш на тези 20 популярни акаунта, които следваш, фолърите им, тъй като най-отгоре са последните които са ги последвали, то това най-вероятно са активни туитър акаунти, така че има шанс за фолбек, направо ги фолваш, няма нужда да им разглеждаш профилите, че прекалено много време ще ти отнеме. Накрая отваряш кого популярните 20 следват и си избираш вече качествени акаунти за фолване.

4. Keep calm and фаввай туитове
Ок вече си в играта имаш сносно количество фолъри, но тези с 1000+ дразнят, спокойно, реалната бройка е много по-малко, голяма част от фолърите трупани през годините изобщо не влизат в туитър вече или са корпоративни акаунти или спамери, реалната бройка е от 2 до 5 пъти по-малка, от която далеч не всички го четат. Не забравяй да натискаш по-честичко звездичката под чужди туитове.

понеделник, август 11, 2014

четвъртък, август 07, 2014

Sia - Chandelier

VILLAGE Remix

Official Video