сряда, септември 19, 2012

VIP Brother - най-накрая

Отсъствието на най-забавното тв шоу толкова години със сигурност изостря допълнително апетита. Забавлението не е само телевизионно, а и дискусионно, супер забавни са субектите чувстващи се задължени под всяка статия за брадъра да подчертаят колко пошло предаване е и как те никога ама никога не биха го гледали. 
VIP Brother 2012 стартира наистина ударно като този път и рейтингово, направо е издухал bTV и турските им помии особено при влизането на Пам, което явно се оказва печеливш ход за продуцентите. От новите съквартиранти за попадения смятам - Влади, Фънки, Къци, Никол и невероятните, неповторими - Юлиян Константинов и Николай Мартинов, докато за Юлиян се разбра предварително че влиза, то това на победителя в най-якия Сървайвър 3 - Николай Мартинов бе повече от приятна изненада. 
Лудостта на Влади в очите на част от съквартирантите трябва да се отбележи от първите два дни, а Влади изглежда има само различни от "общоприетите" възгледи виждания и мисли следвани основно от закостенели в рамката лишени от индивидуалност овчички.

Няма коментари:

Публикуване на коментар