сряда, март 14, 2012

Need for Speed: The Run

Постоянно попадам на ревюта и коментари оплюващи го и изтъкващи колко по-добър е NFS: Hot Pursuit, не им вярвай.
Ако искаш реална рейсинг игра, в която да чувстваш колата, скоростта и контролът това е NFS: The Run, Hot Pursuit-а няма много общо с реалността, колата реагира със закъснение, завоите ако ги взимаш с дрифтинг управлението се поема от играта и то така че да избегнеш колите в насрещното, което си е абсурд, нямаш възможност за reset на някоя секция, може да си карал 5 минути и с една грешка всичко да отиде по дяволите, като казах 5 минути, ами много е, докато в The Run-а средно състезанията са по 2-3 минути и определено е много по-подходящо. 
Друг минус в Hot Pursuit-а е че загубиш ли скорост доста бавно отново я вдигаш, нитрото се трупа само в насрещното или близко разминаване с колите, което разминаване си е мъчение имайки предвид забавените реакции на колата ти, драфтингът е обезсмислен.
Естествено оръжията в Hot Pursuit-а правят състезанията много интересни, всеки път нещата се развиват по различен начин, мултиплеъра е адски забавен. Идеалният NFS е ако в The Run-а вкарат оръжията от Hot Pursuit.

4 коментара:

 1. баце единствения рейсър на света е star wars racer и тва е

  ОтговорИзтриване
 2. Анонимен23 март, 2012 13:45

  А играеш ли онлайн версията на NFS - Need for speed world?

  ОтговорИзтриване
 3. не, онлайн играя The Run и Hot Pursuit само

  ОтговорИзтриване
 4. Анонимен25 март, 2012 00:35

  Опитай NFS world,няма да съжаляваш:)) ето сайта,
  http://world.needforspeed.com/intro

  регистрираш се само с поща и теглиш за минута - няма никаква специална инсталация. Като влезеш в играта си измисляш НИК и аватар...и си готов.
  Играеш с хора от цял свят - до 50-то ниво е free.

  ОтговорИзтриване