неделя, септември 25, 2011

Злобарката Миролюба Бенатова

Един от най-гнусните журналисти в България - Миролюба Бенатова за пореден път доказа колко голяма гад може да бъде, ето и разпространеното отворено писмо до bTV на възмутени от действията на злобарката Бенатова, нарекла протестиращите в Катуница "пияна и дрогирана тълпа от агитки на футболни клубове". Изродщината в журналистиката ни няма край, а убийството не значи нищо за боклуците в нея.

„ОТВОРЕНО ПИСМО До СЪВЕТА ЗА ЕЛЕКТРОННИ МЕДИИ
До всички свободни медии , които желаят да го публикуват
НА ВНИМАНИЕТО НА РЪКОВОДСТВОТО НА БТВ!!!!!!!!!

Уважаеми дами и господа, Моля , официалното ръководство на телевизията , да излезе и ясно да заяви дали застава зад „журналистката“ , госпожица Миролюба Бенатова. Явно обидена от това , че и бе отнет микрофона , тя сведе репортажа до елементарно свеждане на събитията ,като нарече протестиращите „пияна и дрогирана тълпа от агитки на футболни клубове“.Присъствах там и мога отговорно да заявя , че футболните запалянковци бяха не повече от 100 човека от около 2000 протестиращи.Също така мога да заявя , че не видях нито един пиян или дрогиран човек.Микрофона на госпожица Бенатова , бе отнет след многократни официални предупреждения , да не снима отблизо и в детайли лицата на протестиращите , което право ни е дадено от конституцията, но вместо да снима в общ план ставащите събития , тя най арогантно снимаше отблизо лицата на протестиращите, което ни навежда на мисълта , че тя не отразява събитието ,а работи на хонорар към полицията.След като , госпожица Бенатова има претенцията да бъде разследваща журналистка, защо не проведе разследване , как един престъпник 20 години избягва правосъдието.Как 20 години произвежда нелегален алкохол, как 20 години наркопласьорите и търговците на „жива плът“ от „Столипиново“ се отчитат на него , как дължи 8 000 лв. за вода , как всички се водят безработни , а живеят в палати и карат коли за милиони, списъкът може да бъде продължен до безкрайност.Защо госпожица Бенатова , не отрази новината , как Кирил Рашков е звънял , на висши прокурори и полицаи и се е държал заповеднически с тях.Защо госпожица Бенатова , не отрази как 20 години Кирил Рашков дерибейства и нарича обикновените хора от селото „гяури“.Безкрайни са примерите , които можем да дадем.Пишем това писмо , защото считаме , че госпожица Бенатова , грубо нарушава правилата на журналистическата практика и етика.Тя едностранно отрази една новина , без да отрази мнението на другата страна и си позволи да сведе новината до :“пияна и лумпенизирана тълпа“.Каним официално госпожица Бенатова да дойде да запали свещ , в църквата на село Катуница , където цяла нощ бе положено тялото на обезобразеното момче.Госпожица Бенатова отрази като „инцидент“ , едно показно убийство , след заплаха за убийство , нает специално за целта убиец и последващите събития.Опитахме се да комуникираме цивилизовано с БТВ , но снощи около 22.00 ч. , след като сайта им бе залят с гневни коментари срещу госпожица Бенатова , те изключиха коментарите към темите. Моля ръководството на телевизията да вземе отношение по проблема , тъй като много по -малки телевизии наричани иронично „кабеларки“ отразиха много по-добре и обективно новината.В заключение искам да Ви кажа , че в град Пловдив вече казват на БТВ (Босфор TV) , дано не заслужите това име.“

15 коментара:

 1. вече и викат Киролюба

  ОтговорИзтриване
 2. "Напълно вярвам, че в живота няма нищо случайно. Вероятно и интересът ми към журналистиката е обусловен в определена степен от тая наследственост. Иначе фамилията ми, щом ме питаш, е еврейска. По баща съм еврейка, по майка - не, и не знам иврит.".
  M.Бнайщайн

  ОтговорИзтриване
 3. по скоро КУРО
  а инече всеки нормален мислещ човек НЕ ВЯРВА на тия.Колкото повече хора заличим техните програми от телевизорите толкова по малко заблудени ще бъдем.

  ОтговорИзтриване
 4. тази долнопробна малоумничка скочи срещу собствения си народ,така ли нямаше кой да и вкара едно паве в празната глава.пожелавам и от все сърце тумба цигани да я изнасилят.

  ОтговорИзтриване
 5. балистичния подход към пунктуацията на написалия писмото е просто умилителен :Р

  ОтговорИзтриване
 6. i postoqno mu kazva na toq mangal-CAR KIRO...kuv car e toq maaaaa....ku4ka dolna!!!!ima si ime da ta eba v bokluka!!!

  ОтговорИзтриване
 7. ne vijdate li 4e taq e bavna!samo kak govori..pardon,tq ne govori,a vla4i,6toto e plitkoumna i zadrustena!!!imala e trudno detstvo,to si li4i ot 100km!!!jal mi e za neq!!!!

  ОтговорИзтриване
 8. много правилно си забелязал за влаченето, очевидно има ментални проблеми

  ОтговорИзтриване
 9. Много интересен правопис на тоя дето е написал писмото :)))

  ОтговорИзтриване
 10. Бен Атова, Миролюбче, драга и всички приятелчета, ционистчета

  признавам, сбъркали са нашите дядовци, че не са ви пуснал на гости в германия по хитлерово, така де, с йезуитчето нали сте приятели?

  но сега това дето поръчахте на кардараша да ви свърши черната работа - да убие един от нас е голяаама благодарност

  Бойте се от Бога! Той съди и скоро Спасителят Месия идва, покайте се сега, за да не изгорите в праведния му гняв.
  Стига сте се кланяли на падналий луцифер и вършели делата му - поклонете се на Бога Авраамов, Исаков и Яковов (Израелев)

  И запомнете от едната страна на природо-научния музей в Пловдив е паметника на вашето спасение от нацистите, а от другата тъкмо тъй срещу общината е една грамада от зимата на 1997 лето Господне от Рождение Христово

  А грамадата расте се
  Неусетно, тайно
  И камънте върху нея
  Фърчат непрестайно.
  Че сюрмашки сълзи клети
  Лесно не изсъхват,
  Злите спомени в душата
  Скоро не заглъхват...

  ОтговорИзтриване
 11. http://www.youtube.com/watch?v=ezX4A2prOs4&feature=share

  ОтговорИзтриване
 12. със съжаление се налага да кажа, че ако горните коментари са представителна извадка, тия дето плюят срещу бенатова в момента, са по-малоумни даже от нея...

  ОтговорИзтриване
 13. Тази малоумна крава Бенатова се беше взела много на сериозно. Безкрайните й наглост и безочие си проличаха още в Сливен по време на банковия обир. Миролюбче, рано или късно всеки си получава своя медал за заслуги. Знаеш ли какво означава "Виктимност на жертвите"? Това ти е съдбата. Желая ти да изпиташ страданието на всички хора, които не си зачитала, само и само да си направиш предаването.

  ОтговорИзтриване
 14. Там действително имаше хора, които изглеждат като "пияна и дрогирана тълпа от агитки на футболни клубове". Не виждам някакво несъответствие. Хулигани запалиха къща. Гледах новините и не мисля, че не са били обективни. Коментарът съответстваше на това, което се вижда.

  Определението на Калин Георгиев за лицата, които палиха къщи ("лумпени и маргинали") не е неточно. Макар, че не съм убеден, че не са били футболни фенове (обикновено такива хора са и футболни фенове, освен всичко останало).

  Видео: http://www.youtube.com/watch?v=ezX4A2prOs4

  На видеото се вижда пияни младежи, които викат "българи, юнаци", което е характерно за футболните хулигани. В началото се вижда как гол до кръста младеж говори като пиян (защото вероятно е пиян или дрогиран). Вижда се как хора ръкопляскат на престъплението, което се извършва (палеж и рушене на частна собственост). Миролюба Бенатова коментираше това, което се вижда и на камерата, не съм забелязал да е казала нещо невярно.

  Коментар на Миролюба Бенатова (когато я питат как възприемат хората от селото случващото се - т.е. палежите и рушенето на частна собственост):

  "Аз не бих искала да обобщавам за хората в селото, но хората, които се намират в близост до мястото, до което сме ние, изразяват задоволство. Истината е, че голяма част от хората, които се намират тук са употребили алкохол и не съм сигурна доколко техните емоции са плод на трезва мисъл"

  Това е страшно. Страшно е, защото е вярно. Вижда се и се чува как хората ръкопляскат докато гледат как се извършва палеж и рушене на частна собственост.

  "Футболната агитка използва смъртния случай от снощи за повод да дойде да безчинства."

  Известно е, че това е нормалното поведение на футболните хулигани. Тяхната цел е да се бият, да чупят, да взривяват бомбички, да рушат, защото това им доставя удоволствие (а футболът е просто повод).

  Смятам, че престъпленията, извършени от хулиганите бяха отразени безпристрастно и обективно от репортажа на Миролюба Бенатова.

  ОтговорИзтриване