неделя, юли 31, 2011

Защо bg-клубния футбол никога няма да го бъде

блокирани часове

Защото сме само 7 милиона, няма такава страна в която със 7 милиона население да се играе страшен футбол, включително такива с няколко пъти нашия брутен вътрешен продукт на човек като скандинавските. Т.е. дори да забогатеем няколко пъти от това няма да дръпне футбола кой знае колко. Така че всякакво дотиране на един обречен спорт е повече от безсмислено. Какво като на мача Горно нанадолнище - Малко нанадолнище отидат 1000 зрители повече? аре нека 10.000 повече да отидат? кой и какво печели от това, че от БФС искат да лишат 200-300.000 телевизионни зрители от възможността да гледат футбол от най-високо качество.

Боби Михайлов обаче явно няма голямо желание за часове без футбол, защото са закъснели с подаването на молбата, отделно не са готови с програмата на шампионата, а това е другото условие, та май всичко е повече шум за да си продадат телевизионните права

3 коментара:

  1. Тези в БФС трябва да разучат как така Уругвай която е с 2 пъти по-малко население от България може да си става шампион на Южна Америка толкова често.

    ОтговорИзтриване
  2. По-рано бях казал, че това се повтаря всяка година и все си остава само блян на Перуци. Та и тая ще е така и ще съм мноу изненадан и догодина ако не се чуват пак същите дивотии.

    ОтговорИзтриване
  3. Докато икономиката ни е в такова положение, винаги ще има корупция. А докато има корупция футбол няма да има. Аз от отдавна не следя бг първенствата в тях всичко е ясно още преди да са почнали.

    ОтговорИзтриване