сряда, юни 01, 2011

Био-краставици сеят смърт в Германия

Няма начин да не знаете вече за смъртните случаи в Германия заради консумацията на органични краставици торени с истински 100% натурални животински лайна, които и са вероятната причина за разнасянето на някаква бактерия.
Не мога да повярвам, ужасен съм като страшен привърженик на био-продуктите не знам какво да правя, изхвърлих всичко био от хладилника, повече не ме търсете за протести срещу ГМО-тата!!!

професионален поглед върху проблема при begem0t

6 коментара:

 1. Аз също, като привърженик на биопродуктите, изпаднах в ужас и потрес. Успокоявам се само с това, че био-краставиците, които си купувам са от една леля от Садовец, която продава на пазара в нашето малко градче в събота.(Не знам дали знаеш, но вече от една година живея в провинцията).

  ОтговорИзтриване
 2. Аре споко. Не е от лайната по краставиците. хъ хъ хъ.
  От кълнове, които не са торени с никаква тор. Ми сега? Терористи са го направили. А на бас.

  RE....ти да не си божествената Реги?

  ОтговорИзтриване
 3. Да, аз съм, само че не съм божествена. И аз се сещам ти кой си. Ти тези дни май имаш Рожден ден, съзодийник такъв, ха ха.
  Voxy, извинявай за спама! Няма да се обидя ако го изтриеш.

  ОтговорИзтриване
 4. RE, това не е спам. Това, че мистър Voxy ни събра, си е чисто провидение. Да...остарях с още една година и вече се държа сериозно:)
  А по въпроса за коли бактериите мисля си , че е чиста диверсия спрямо Европейския съюз. Може и да ви звучи налудничаво, но е така.

  ОтговорИзтриване
 5. Не ми звучи налудничаво, възможно е и да е така, но аз съм по-склонна да мисля, че е по-вероятно някой щам от коли бактериите е мутирал и да е станал по-патогенен(по-болестотворен) и по-резистентен на наличните антибиотици. Аз, както и фармацевтите и медиците изобщо, се опасявам, че за в бъдеще ще се чуват все повече и повече подобни новини, за съжаление, поради това, че антибиотиците много широко се прилагат и най-безазборно,с нужда и без нужда и с времето бактериите се приспособяват и си създават резистентност към тях. Аз мисля, че и в миналото - по-далечно и по-близко - е имало подобни инциденти, но за тогава е нямало информация, защото то е и въпрос на информация, не само на факти. Сега с развитието на информационните технологии научаваме за много неща, които ги е имало и преди, но ние тогава не е имало начин как да знаем за тях. Сега и за най-великата глупост може да научи целият свят, стига някой достатъчно добре да разсмърди за случая.

  ОтговорИзтриване
 6. да ве, точно от кълновете е - трънки и глогинки

  като се разбра, че е от краставиците, всички био-лобита се впуснаха вкупом да търсят под вола теле и накрая го намериха - колко им е струвало само не знам

  ОтговорИзтриване