понеделник, април 18, 2011

"Под прикритие"

Първият нормален бг-сериал, който не е насочен към тъпите и прости домакини с безкрайна бозавост, и не се набива с вулгарна простотия и селяндурщина като "Столичани в повече". Прилича на "Бригада". Почти нормална реч, почти навсякъде, за съжаление най-големият проблем е в главния герой и най-близкия му - Косъма, но да се надяваме че ще влезнат в час след някоя и друга серия. Първите 10 минути са малко протяжни, през епизода цигареният дим е в повече както и употребата на братле, братле, братле, "секс"-сцената беше някак прекалено изкуствено натрапена и постна... но плюсовете са повече и засега ще се гледа :)
Като заснемане и звук няма грешка, най-доброто от всички сериали досега!

9 коментара:

 1. Диалогът - отново нереален, точно както и в "Стъклен дом". Кой говори така като тези герои тук? Никой. Така говорят само в старите и по-тъпички книги и филми, с каквито явно са закърмени сценаристите и на двата сериала.
  И отново слаб актьор в главната роля. По всички останали показатели - на нивото на "Стъклен дом", дори по-добро, така и трябва да бъде.

  ОтговорИзтриване
 2. Доколкото разбрах този сценарен екип е овършал всички телевизии, започвайки от "Забранена любов".

  ОтговорИзтриване
 3. георги, наследството от НАТФИЗ и театъра е това - с насилен и измислен театрален патос всеки диалог изглежда идиотски :(

  ОтговорИзтриване
 4. Хвани една песен на Ъпсурт - за 3 минути ти казва повече неща, отколкото такъв тип сериал за цял сезон.

  докато паркирам пред блока виждам повече гангстери, отколкото минават на екрана. има прогрес, но си остава на ниво театър

  ОтговорИзтриване
 5. ама защо трябва да казва нещо, сериалът е за забавление

  ОтговорИзтриване
 6. Добре почна само да не го сбозят нататък както стана със "Стъклен дом"

  ОтговорИзтриване
 7. Забелязах, че в екипа на "Стъклен дом" вече освен сценаристи има и "диалогист". Ето на какво се дължал все по-лошият диалог там... Но и в "Под прикритие" репликите са доста фалшиви, тук-таме по някой готин лаф. Затова пък повечето актьори са добри, начело с Билалов, Владо Пенев и Александър Сано.

  ОтговорИзтриване
 8. Жорето сигурно ще обърне лопатата ако НиЛо я поканят за някоя серийка в Стъклен дом :)

  ОтговорИзтриване
 9. Жорката просто е вечният хейтър ... освен когато не става въпрос за протежетата му като г-ца ВалБож, разбира се :)

  ОтговорИзтриване