вторник, април 26, 2011

"Под прикритие" еп. 2

Страшен, толкова много сцени за 55 минути едва ли е имало в друг бг-сериал. Русата мацка - Адриана се оказа певицата Миленита. Снежана Макавеева /дъщярята на ченгето/ пък е може би най-красивото момиче появявало се в български филм. Корумпираният депутат е култов, особено с "иии какво се разбраахме"

Разбира се не може да се изпуснат издънките
1. Мартин - сцената му в сервиза беше изиграна по доста идиотски начин, отчасти и заради сценаристите вероятно, не може да кажеш "аре да се махаме" с толкова страх, вместо с досада. Също що за идиотско е да обясняваш как познаваш някой който може да намери колата, какво има да се коментира, направо действаш. В няколко от сцените Мартинчо пак рецитираше, особено в тоалетната със Съни, но този път бяха по-малко от пилотния епизод.
2. В сладкарницата - "Ама господине, това е торта за деца"
3. Безсмислените убийства, да убиеш свои хора заради това, че им е откраднат евтин джип, защото те не знаеха за наркотика в него, е супер нереално, като искат да има убийства поне да измислят причина за тях, сега гледаш ме накриво - умри... намекът че една издънка и си аут и ооо колко е жесток подземния свят е тъп.

3 коментара:

  1. До момента от младите май "Иво" играе най-добре...

    ОтговорИзтриване
  2. "Миленита" или там както е името и, също говореше доста изкуствено.

    ОтговорИзтриване
  3. В крайна сметка съм съгласен с теб, че тендецията е добра и посоката е правилна. Стискам палци да стават по-добри, а не да затъват.

    ОтговорИзтриване