вторник, март 29, 2011

Черното тото

Българските медии е по-добре да спрат да се упражняват по тази тема, пускайки постоянно новини как я УЕФА я ФИФА щели да ни разследват за черно тото.
Фактите са че нито УЕФА нито ФИФА правят нещо, нито пък имат ресурс да разследват когото и да било.
Как иначе да си обясним че мачове се уреждат по толкова очевиден начин особено в Гърция и Италия. Последните примери Падова - Аталанта от събота - преди началото на мача коефициента за равен е 1.60, такъв коефициент не може да видите при нормален мач, най-ниския коефициент до който стига равния е 2.70, а тук 1.60. Аталанта повежда в 10-тата минута и коефициента не мърда, остава на 1.60, накрая мача си свършва 1:1 и някой прави 5-10 милиона печалба, защото само в betfair бяха развъртяни над 2 милиона евро.
В Неделя разглеждам мачовете в Гърция втора дивизия и в betfair имаме 5 мача с посрещнати 5-10.000 евро и един с 200.000 евро Doxa Dramas - Ethnikos Pireus, без да се различава от останалите по какъвто и да е начин, два отбора в средата на таблицата, но със страшно смъкнат коефициент за Doxa - 1.30, повече от очевидно уреден мач, резултатът 4:0.
Следващите мачове - Финландската купа на лигата, там основните залози - два гола първото полувреме или over 2.5/3.5 за мача. Програмата на мачовете също е адски удобна за черно тото - няма мачове които да започват в един и същи час, най-близките са през един час.
Младежките мачове навсякъде са пропити от корупция, особено при латиносите.

Изнесените мачове от вторите дивизии са от любимите за уреждане, причината е че ако мачът е събота и неделя то е заобиколен от адски много по-интересни събития които обират паричните потоци, то през седмицата такъв мач може да е сред основните пазари за залагане и може да привлече милиони.

Един от стандартните залози в черното тото е 1HT/2FT или 2HT/1FT т.е. на полувремето ще води единия отбор, а накрая ще спечели другия, като тук най-често се гони коефициент между 20 и 30, и е достатъчно в 50 букмейкъра да сложиш по 500 евро за да изкараш над половин милион.
При мачовете нагласени за X крайният резултат се оформя до 79-тата минута.

Букмейкърите също са на далавера от повечето уредени мачове, а в малкото в които не успеят да излезнат на плюс или поне на минимален минус - анулират залозите.

Покрай черното тото са се развили и сайтове предлагащи срещу заплащане информация за предстоящи уредени мачове, за източноазиатските пазари се предлагат абонаменти почващи от 2-3.000 евро на месец.

5 коментара:

 1. ами след като всички са доволни, какъв е проблема?

  ОтговорИзтриване
 2. дай 20 човека да вкараме по 200 евро , за подобен абонамент и да превъртаме букмейкърските къщи

  ОтговорИзтриване
 3. @svesten, като за начало смятам че е по-добре да се следи за съмнителни мачове в betfair, отделя се някаква банка само за уредени мачове и когато нарасне достатъчно да се премине и към абонаменти

  Сега април и май ще е пълно с уредени мачове в Италия може да се направи добър удар. Отделно гледам че и пунтърите въртят огромни суми, бекват на 3 и след това лей на 2 коефициент :)))

  ОтговорИзтриване
 4. мисля, че със следене в betfair не винаги се получва. Понякога се залагат големи суми заради слухове, които в последствие не излизат
  Иначе се навъдиха доста измамници предлагащи информация за 100-400 евро и някои приятели изгоряха.
  Аз следя http://insiderbets.forumotion.net/ , от време на време се появяват уговорени мачов.

  ОтговорИзтриване
 5. Стига сте писали глупости. Големи разбирачи търсят уредените мачове. Глупости на квадрат. Всяка събота и неделя има изобилие от сигурни прогнози. Ако не ги намирате не играйте и не пишете щуротии. Два мача в събота коефициент. 1.4 и 1.50 залог 100 лв.и си ок за деня. Повтаряш упражнението в неделя и за седмицата си супер до другата събота и неделя. Така си играя и съм много доволен пък вие си търсете уредените мачлета и си драскате по форумите да се правите на разбирачи много повече от тези Никита който с това си вадят големите пачки.

  ОтговорИзтриване