събота, януари 15, 2011

Престъпление?

Изумителна е реакцията, която тази кокошкарска история предизвика сред българите. Една нищо и никаква си квартална пивоварна, на която са решили да й дадат още един шанс да запази бизнеса си се превръща в едва ли не престъплението на века.
Истинският проблем е че гафовете на Бойко нямат край, което поставя под съмнение интелектуалните му способности, като зомбиран е и му липсва каквато и да е реална и трезва преценка.
Но пък вчера беше един хубав ден за Гоце, Алексей, съдията дал разрешение да се подслушва Танов, прокурорът който го е изискал...Всички те чакат да дойде тяхното време и ако ти на следващите избори ще гласуваш за сините, то смятай че повечето разочаровани от Бойко ще подкрепят комунистите и яне.

7 коментара:

 1. Толкова малоумно правителство нямахме и при комунистите на сергейчо. Единственото по-добро на това правителство е, че намаляха отвличанията и магистралните грабежи. Във всичко останало е тотално осиране.

  ОтговорИзтриване
 2. защо? в образованието реформата се случва, здравеопазването засега е на същото ниво, нищо не е променено спрямо предишното, но новият министър дава положителни сигнали, за първи път имаме министър като Плевнелиев благодарение на който ще се случат магистралите, отделно за разлика от предишния на този пост не прави ремонти за по 17 милиона на държавни сгради. В земеделието и с храните също министърът се справя по-добре от предишния от ДПС...

  ОтговорИзтриване
 3. през 2003 кварталната пивоварна е имала 55 милиона оборот, от тази стойност 1/4 е акциз и е предмет на кражба и от него се формира подкуп на президента и министър председателя

  ако никоя квартална пивоварна не плаща данъци, няма как да се напълни бюджета

  ОтговорИзтриване
 4. а колко е имала през 2009-та? май се е фалирала и вече не е можела да плаща на акцизните органи, а това 55 милиона е смешна сума за оборот

  ОтговорИзтриване
 5. Пивоварната си беше много добре, преди да я вземат Тим-аджиите.
  Вокси, каква реформа се случва в образованието? А в здравеопазването, нещата уважаеми са много по-зле: да обикаляш посред нощ СТОЛИЦАТА, СТОЛИЦАТА с болно дете, и да не може нито една болница да го приеме, или да заведеш детето си да му махнат сливиците и след 2 седмици да умре????? или да закриеш инфекциозните отделения в съседните на Ст. Загора големи градове, и да ревеш после, че болницата е пълна с хепатитно болни.
  А случайно да знаеш за скандала /отпреди 2-3г/
  с едно вносно заразено 20годишно месо, основен виновник беше настоящия земеделски министър/ който сега се прави на голям моралист/
  А БЕ ТИ ОТ КЪДЕ СИ ПРАВИШ ТЕЗИ ИЗВОДИ??? От доста време чета какво пишеш и мислиш и ми се струва, че си доста заблуден за повечето неща.

  ОтговорИзтриване
 6. картоффа съвсем е изперкал.станал е по-гламав и от Яне лудото:)))

  ОтговорИзтриване
 7. По същия начин през 2001-2005 г. някакви келеши плюеха и по кабинета на НДСВ, надявайки се да го заменят въображаеми техни любимци. Замениха го обаче Първанов, Станишев и Доган. Сега пак се напъват да остроумничат на гърба на правителството, което замени поредното червено безхаберие. И кой ще дойде на власт, ако Борисов падне? Пак комунягите, естествено, и ще загубим още 4 години от живота си. Така че, по-полека с остроумията, киндъл-юзърите. Гледайте една идея по-надалеч от навирените си носове.

  ОтговорИзтриване