вторник, март 30, 2010

Не поглежда детето си!

Едно от най ама най-големите престъпления е ако си безотговорна майка, какво значи безотговорна майка? ами такава, която не е 24/7 с детето си, която продължава да си живее живота и вместо да се зароби с мега хипер трудното занимание - гледане на дете продължава с купоните, прибира се след 2, пие си биричката по парковете докато симулира гледане на дете, а то няма как да пиеш бира и да гледаш дете, някак не го гледаш правилно с бирения си поглед.... да не говорим за тези лоши лоши майка които мъкнат децата си в моловете... ма тва не са майки, тва са изроди би казал поета Вучков

Ако мамчето е на 17-18 години, обществения гняв се стоварва пъти по-силно, жалки същества със злобни погледи подхвърлят какъв боклук е майката, едно че е долнопробна курва щом толкова рано е родила ами и продължава да си живее безгрижния тийнейджърски живот. Тя се очаква да го загърби и да заживее техния отруден и нещастен животец, с яко тежък физически и отговорен труд - отглеждане на дете, да види колко е гаден живота, тя трябва да се посвети на него, на детето, трябва да е нещастна в името на детето си, тя е задължена да е нещастна за да им е гот на гадовете че не са сами в нещастието си, тя всъщност вече не се брои за човешко същество и нейния живот няма никакво значение, на 100% трябва да се вълнува само и единствено от детето си, нищо друго... а то има нужда от постоянно обгрижване, как иначе ще стане мамино синченце ако не му се отделя цялото внимание на света... та нали тва детенце ще се гледа до 30-40 години...

Забележи че никъде тук не присъства бащата. Някак на него му е позволено да е безотговорен, също като това да се изпразва в чужди дупки, на което авторитетно биха му лепнали плейбой, а на нея дори само да е видят с някой друг мъж усмихната - шаврантия, пачавра, курва....

PS? откъде се взимат толкова загрижени за това как аз или ти си гледаме детето? и като са толкова загрижени, що не ни платят за бавачка?! в името на детето...


не мога да не пейстна отговора на Jbrul по-добър е и от това моето горе :))

Тоф, недей така! Тряяяя "морал" да има тука. Раждаш и това тряяя да ти е...майката на живота. Иначе каква майка е тая?! Раждането на дете в България - трябва да е една малка лична смърт (или не толкова малка) на личността на майката, иначе не си никаква майка, а чиста проба парцал. НЪл така? Изключително важни са следните неща, за да си добра майка. Да изглеждаш зле. Никаква боя за коса, маникюр. фитнес, поддръжка и пр.
Парите за тези неща - може не, ами трябва да се дават за детето. САМО! Също така, освен детето - не трябва да имаш никакви други интереси и непременно, когато говориш за него, да казваш НИЕ - ние папкахме, ние сме болни, ние се насрахме.... Ако ти се ходи на море евентуално, с притеснение трябва да обясниш пред познатите, че....ама ние не, че заради нас, ами заради детето....иначе е срамно някак. И да отметнеш мазни 5 сантиметрови корени с гордост, понеже с парите за фризьор - ти купуваш памперси. И учиш дъщеря си как да стане мърла, още преди да е проговорила. Също така, когато родиш (все едно на каква възраст) - автоматично трябва да спреш да имаш нужда от социални контакти и всякакви развлечения. Никакви събирания с приятели и приятелки, дискотеки и пр. простотии. Как бе мамка му ще оставиш за 6 часа детето на майка си, или свекървата (или пази Боже на бавачка, което е крайно упадъчно), ще се наконтиш и ще идеш на диско?!!!! И вместо да рониш сълзи колко ти липсва детето, шЕ вземе да ти стане весело...цъ цъ.
Виж ся, бащите са друго нещо. Мама ги е научила, че еди какво си е "женска работа", иначе не си мъж един вид. Мъжът, ако не се държи така, все едно вашето общо дете ти си си го донесла от майкини си - явно е путьо. Той трябва да иска да переш, чистиш, готвиш и ДА СИ гледаш детето, което ТИ си родила. Да не го е раждал той я?! Оправяй се ся....Той ще пие бира, ще пляка карти с приятели и ще ебе комшийката, понеже ти пък с това дете....вече си егати непривлекателната мърла, което го оправдава напълно да ти нанизва рога. Даже приятелите му съчувстват и се чудят как търпи още теб и детето ТИ, вместо да чука абитуриентката на комшията - другарче по белот У кварталната кръчма. Той все пак е мъж! И ако ти хвърля някой лев за Ляб и памперси - целувай ръка и трай.
Ако пък някоя има възражения срещу горенаписаното Тоф - ей това е "безотгоеорна майка". С риск да ме вържат на позорния стълб - аз ще съм от "безотговорните", пък и нямам "мъж" като Чехльо....жива да ме оплаче човек. И бъдещите ми деца де.

понеделник, март 29, 2010

Аз не гледам Big Brother!

Биг Брадър ФемилиНямаше как да се размине без тази фейс-група, която към момента има 2450 фена, да видим някои от мненията там :))
И това трябва да гледат децата ни! Боже, пази България!!!
Аз Гледам Листопад и можеш да видиш многооо повечее неща!!!!!
Тези млади хора нямат никаква ценностна система! Достойни са за съжаление!
БИГ БРАДЪР Е ЗАГУБЕНО ВРЕМЕ!! излезте в парковете, в планината, пролет е !!! зарежете тази помийна яма
...а за въпросния брадър какво да кажа, напълно безразлично ми е, нямам си ни най-малка представа дори кои са участниците.
P.S. И да не забравите, тази вечер от 20:30 до 21:30 е часът на Земята. "SHUT DOWN" на всичката техника! Природата заслужава много повече от 1 час внимание. Замислете се, необходимо ли е, компютъра да работи нон-стоп, дори когато спите, или сте на работа?
Естествено антифеновете на брадъра са фенове на природата, птичките, пчеличките :)) със сигурност са и антиГМО настроени и слушат миризливи метъли на по 100 години
Не съм го гледала и нямам намерение да го правя. Имам достатъчно други смислени неща да правя
Вероятно като това да станеш фен на група срещу брадъра и да коментираш в нея
Колко отчайващо само... 1700 фена... толкова ли са свестните хора в цяла България ?
Съд Съд за тия предавания трябва...Насърчаване на простотията...Предаване измислено от идиоти за идиоти.....
Та, тези малки момиченца не знаят кой е Паисий, но знаят за последния албум на някоя неграмотна певачица примерно. И това е защото в нашето общество цари безхаберие от страна както на родителите, така и от страна на институции като училищата. Както и да е, не гледам телевизия.
...и телевизия не гледат...

Коя е причината толкова идиоти да държат да ни информират постоянно, че не гледат телевизия и биг брадър, не слушат чалга, че обществото ни е много зле, че е пълно с прости и неграмотни... Аз се сещам само за две - недооценени, според тях, тъпаци, които всячески се опитват да се поставят по-високо в интелектуалната скала, вярвайки си, че на някой му дреме за техния интелект и че номерът е в празните бъртвежи и декларации...или просто обичат да цъкат с език от възмущение, любима поза при много.

неделя, март 28, 2010

Защо взимаш фамилията на мъжа си?

Това е една от най-големите простотии, по-голяма е дори от шибания подпис в общината за бракуване... Символиката е ясна - по-този начин стоката се маркира чия собственост е и това очевидно не притеснява хилядите жени променящи фамилията си, повечето от които правещи го без грам мисъл само заради едната традиция. Е с какво право после същите пищят срещу това, че мъжете им ги третират като тяхна собственост??? ами моме ти още като си си сменила фамилията ясно си показала, че нямаш проблем да си нечия продобивка.

В семейния кодекс имаме
Семеен кодекс (чл.12)
Всеки от встъпващите в брак заявява дали запазва своето фамилно име или приема това на своя съпруг, или добавя фамилното име на съпруга си към своето. Като фамилно име може да се приеме или добави името на другия съпруг, с което той е известен в обществото.
Явно полът няма значени, т.е. спокойно мъжът може да вземе името на жената, само че това е някаква изключителна рядкост... защо ли...
Сега да хвърлим един поглед на Закона за гражданската регистрация, който съдържа определено дискриминационни текстове
Бащиното име на всяко лице се образува от собственото име на бащата и се вписва с наставка -ов или -ев и окончание съобразно пола на детето, освен когато собственото име на бащата не позволява поставянето на тези окончания или те противоречат на семейните, етническите или религиозните традиции на родителите.
Защо "бащино", а не майчино? как е възможно все още да се влачат подобни архаични текстове, който което си иска име трябва да може да избира за второ и трето име, без да дава каквито и да е обяснения за да попадне в някое от предвидените от закона изключения...
Когато едно лице е известно в обществото с псевдоним, същото лице може по решение на съда да прибави псевдонима към своето име.
Уау мога да стана Иво-Вокси, а други Николай-Дудука, Сергей-Плъха, Алексей-Трактора, Митко-Пайнера.....

петък, март 26, 2010

Big Brother Family - Семейни скандали


Може да си пуснеш субтитрите, в които съм коментирал някои моменти ;) също не прoпускай статията на Жоро Неделчев за възмутените от Big Brother.

сряда, март 24, 2010

Данък лайна

Това е последния данък, с който министър Дянков и компания ще борят кризата. За целта на всяка тоалетна чиния или външен кенеф ще се монтират специални патентовани от БАН лайномери. Тъй като се предполага че голяма част предимно по-мургавата ще се опита да заобиколи данъчното облагане екскрементирайки на нерегламентирани места, то професионално обучени хрътки лайнотърсачи ще откриват подобни замърсявания, ДНК-пробите от които, еднозначно ще определят кой задник в републиката ги е произвел...
Букитата вече пуснаха залози за най-серлив гъз като основната борба е между Сергей, Гоце и Васа Ганчева, покрай цялата дандания очаквайте по bTV България търси лайнар и Лайнопад, а по Nova - Big Aki ;)

понеделник, март 22, 2010

Готови ли сте за довечера?

Big BrotherАз да :), започва любимото ми риалити, надявам се колкото се може по-тъпи, по-скандални, по-изроди, по-маймуни да влязат в Къщата за да е пълно шоуто. Също забелязвам раздвижване сред антифеновете, което е добре :), идиотите отново вървят с малоумната си теза, че телевизията трябвало да образова али бали, същите тея малоумници траещи 2 часа филмчета по единствените телевизии които "гледали" - животинско/научно-популярно/документалните - занимаващи се примерно с разследването на самолетни катастрофи, 2 часа наситени с прекъсвания, повторения и разтягане на локуми, за нещо което може да прочетеш за 15 минути...

понеделник, март 15, 2010

"Не ми задавайте хипотетични въпроси!"


Това изръси Гоце по повод въпроса на Сашо Диков дали разбира, че ако не предостави доказателства за сценария, за който говори срещу него и в който бил участвал и Симеон Дянков и че знаел как стават тези неща, ще стане смешен. Ами Гоце - ти вкарваш Дянков в сценарий, ти би трябвало да предоставиш доказателствата, ако има нещо хипотетично то това е твоето обвинение, което ти представяш като факт.

Според някои Сашо Диков "отново бил откачил". И как точно откача? откачен е всеки който задава неудобни въпроси ли? че и с неправилен немазнурски тон, това ли вече се квалифицира като откачане?

Как bTV отразява въпросите на Сашо Диков: "Днес по време на пресконференцията едно цветно петно беше ааа изявата на ъ колегата, спортният журналист Сашо Диков, който наруши протокола със ъ един вид кафеджийски въпроси задавани от място към президента Георги Първанов"

неделя, март 14, 2010

Big Brother Family

Биг Брадър Фемили
Няма начин борбата за 200к, кола и апартамент да не се превърне в тотална война. Присъствието на деца притеснява единствено, че вкарват скука.. вместо родителите им да се отдадат изцяло на интриги, скандали, флирт... ще се занимават с някакви памперси. За тези които имат и други притеснения - от рода на нарушени права, е интересно какво по дяволите значи за тях това? та достатъчно е да се видят малките "таланти" в Арменци търсят идиоти за да се разбере докъде стигат амбициозни родители, лишаващи децата си от нормално детство набутвайки ги в прашни гимнастически салони за да изпълняват съвсем безсмислени и скучни упражнения, от които все пак на някои тъпаци им падат чейнетата - аууу колко е малко и какви неща прави, ами всичките тези неща 90% от децата могат да се научат да ги правят, само че цената е - вместо да си играят с други деца майките им ги влачат по състезания и тренировки.

събота, март 13, 2010

Blogger Template Designer

Blogger са пуснали дизайнер, с който може доста добре да оформиш темата на блога стига да не си с прасешки, мааааспейс или лейдигага вкус. За да стигнеш до дизайнера в draft.blogger.com кликаш на Layout и там ще го видиш, забележи, че все още е само в Draft ;).
блог дизайн
блог дизайн
блог дизайн


P.S. за тези които не ги кефи последното силово прехвърляне към обновения редактор на постове, можете да си върнете стария от Settings/Basic.

четвъртък, март 11, 2010

Синчето на Тошо Тошев и BG Penthouse

пентхаусДа видим какво успя да сътвори издателят и главен-редактор на Penthouse - Радослав Тошев

* Най-добрата и професионална лесбо-фотосесия правена в България - Лили и Лили

* Доста постен откъм текст първи брой

* Трагичен дизайн

* Ужасяващо интервю с издателя, такива глупости няма
Кой сте вие, господин Тошев?
Аз съм мъж, чийто живот минава под знака на жената... Най-големите си успехи дължа на жени, както и най-големите си провали.
Защо Penthouse?
Защото смятам, че ние, мъжето, го дължим на жените.
Какво по-точно дължим?
Дължим им едно пространство, в което те, макар и съблечени, да имат възможност да запазят своята красота и достойнство.
Как мислите да постигнете това?
Водещо в нашия Penthouse ще бъде текстът...
Текстът в брой 1, който не е превод е: рекламни публикация на Sin City и цигарите King, еротичен разказ, статия със заглавие Транс-сексуално, 2 интервюта, коментарче започващо с "днес молувах...", статия от Любен Дилов, която е единственото нещо ставащо за четене, и завършва с рубриката Доктор М, в която се раздават съвети и отговори на малоумни читателски запитвания едно от което е
Докато съм с жестока мацка , си мисля как щом свърша, веднага ще си сложа втори презерватив и ще я чукам отново. За съжаление не се получава така. Напротив. Рязко ме наляга умора, която моментално ме умъртвява и не мога да си държа очите отворени, камо ли да правя нещо друго. Пробвал съм да ходя до банята, да се поливам със студена вода, да пуша цигара. Нищо не помага.
Отговорът на Доктор М е че на всеки се случвало, рано или късно идвал тоя момент и да се радвал, че не става при първото чукане, както и че "само двойкаджиите се явяват на поправителен изпит, а ти явно си отличник."
Уау какъв безценен съвет... Естествено може да предположим, че като за първи брой главният редактор освен ролята на Доктор М /преднамерено злеприкрито/ е поел и тази на читателите, та затова не го мислете мистър едно изпразване...

сряда, март 10, 2010

Бербатов срещу хейтърите

Бербатов е пуснал статия срещу хейтърите в своя блог, която завършва така
ЩЕ НАПИША И НЕЩО МНОГО ВАЖНО ЗА ВСИЧКИ завистници, АЗ СЪМ МНОГО НА ВИСОКО, ЗА ДА ВИ ВИЖДАМ. А ДОРИ КАТО ТРЪГНА ДА ПАДАМ, ПАК НЯМА ДА ПАДНА НА ТОЛКОВА НИСКО.
Сега да се концентрираме върху мачът от тази събота Уулвърхемптън - Ман Ю, победният гол на Пол Скоулс и какво прави Бербатов
В общи линии - мързеливецът Бербатов чака под крушата. Моята теория, е че тази роля се играе умишлено от Бербатов заради страхът от провал, предпочита да го смятат за мързелив отколкото за некадърен. Очевидно е че има притеснения да нахлуе в наказателното поле, какво чака там? да предположим че чака случайно избиване да попадне при него, само че цял сезон само това прави очевидно с чакане няма да се получи.
Бербатов е страшно добър футболист, и в това не може да има никакви съмнение, който за съжаление израсна под освиркванията на агитката на ЦСКА, които са оказали трайни последствия върху психиката му и които е крайно време да надрасне.

понеделник, март 08, 2010

Простотия на деня

Меглена Кунева в статия за в. 24 часа:
Докато в Европа говорят за широколентов интернет, ние говорим за дупките по пътищата
заб. Вероятно Меглена Кунева от многото си ангажименти в "Европа" не е успяла да обърне достатъчно внимание върху развитието на българския интернет последните 5 години

Жега


via Dockera

Еленко с невероятна оферта

След последните ми приключения до Мон Блан, Ривиерата, Мадрид и Берлин, ми хрумна да се обърна към вас, драги читатели, с идеята да спонсорирате някое пътуване.
Не към вас директно, разбира се, а към фирмата ви, ако търси реклама на добро място.
...
Ако питате мен, няма по-качествена малка аудитория в България от читателите на eenk.com
Еленко още уточнява, че е достатъчно да купите билетите до дестинацията, срещу което в публикацията със снимки от пътуването му ще се кипри и вашето име като спонсор плюс линкче. В дискусията разразила се около идеята прави впечатление изключително грешния подход спрямо блоговете, който имат някои читатели - тези обвиняващи го в печалбарство. Отношението блогър-читател на принципа аз ти правя услуга че ти чета блога, ти ми я върни като не пускаш реклами е абсурдно. Читателят се предполага че чете нещо защото му е интересно, а не като услуга, и начина по който плаща е +1 уникално посещение с няколко импресии, в блогосферата това плащане най-често не се материализира с парични потоци, а със задоволяване егото на блогърите, което е доста над средното ниво стигащо до дразнещо...

За твърдението "Ти продаваш собствените си читатели" - няма медия която да не продава собствената си аудитория, навсякъде ще видите тв рейтинги, тиражи, брой посещения дневно, разпределение по пол, възраст и други целеви групи... всичко насочено към рекламодателите...

А иначе дадох на маркетинг отдела си да претегли еленковата оферта и оттам ми върнаха - че това не било оферта ами еленини мечти изказани на глас, в случая публикувани. Oтносно пътеписите на Еленко, Бай Далай ги е направила на пух и прах
пътеписите ти, Еленков, не са нищо повече от манифест на селяндурщината, която тресе и други популярни сайтове... това е нервността, с която хора, които доскоро не са пътували никъде и когато излязат извън бг, бързат да споделят вдъхновени, но повърхностни туристически впечатления със съселяните им дето още не са излизали от село.
Това очевидно засяга Еленко, който по-надолу връща отговор на друг читател
@Classic (който преди това е написал "тук нивото на читателите и коментиращите например е определено над нивото на тези във vbox да кажем."), Бай Далай току-що ти разби тезата :)

неделя, март 07, 2010

Мъжете, които се взират в кози: ...and I See A Tin Mug

Филмът е безобразно тъп, също като заглавието си. Това видео е единственото хубаво нещо в него.

Кой е по-по-най за възрастни

#1
Андрей Райчев
#2

#3

1 и 2 Ushko Shushkov, 3 Voxy по идеята на Ушко ;)
Още картинки в групата Кой е по-по-най за възрастни

събота, март 06, 2010

На какво учи комунизма?

Британски учени разработиха нов сорт чушки съдържащ дневни дози от полезни вещества, които иначе се набавят от поне 5 порции плодове и зеленчувци на ден. Специалистите са добавили и витамин Е, който е мощен антиоксидант, предпазващ от рак, но се среща предимно и само в ядките и авокадото. При отглеждането на подобрените чушки не са използвани пестициди цялата новина
И сега забележи коментарите
да си ги ядат луничавите изроди, ние бихме си били добре с нашите си реколти такива , каквито си ги знаем!
Като са толкова хубави - яжте си ги вие, или си ги заврете... знаете къде. Ние искаме ХУБАВИ БЪЛГАРСКИ ОБИКНОВЕНИ ЧУШКИ!
mi da si gi qdat britancite kato sa po bogati na vitamini
Ами да си ги ядат британските учеси. Барабар с малоумниците, позволяващи това безобразие. Да ви е сладко.
Странно че си мислят, че сме идиоти. Сега почва голямата навивация да им повярваме че западния им смрад е по полезен от нашите натурални плодове и зеленчуци за които те дори и не са сънували
та на какво учи комунизма освен мързел и мозъчно закърняване -
мнителност и подозрителност - някой нещо да не те изпързаля, те лошите капиталисти искат да те ебат и не само това, ами и да ти откраднат паричките, които ти така силно стискаш под дюшека/матрака
пазене на статуквото - страх от неизвестното, от развитието и новостите, от прогреса и науката, най-добре да си стоим в кочинката, че може да стане по-зле току виж тези чушки почнат да ядат хора

петък, март 05, 2010

Борисов - тъпа мутра, пожарникар или премиер?

Крайно време е след първите си 7 месеца в управлението на страната Борисов да реши кое от тези трите е? Защото докато третира Първанов като някаква институция, докато забранява на депутатите и министрите си да използват думички, да коментират това или онова, да отсъстват от пленарната зала, докато обръща внимание на съдии "стискащи зъби" или на стотина фанатизирани протестиращи за спорта единствената светлина в която се проявява е на тъпа мутра и пожарникар. Евала за магистрала Тракия, метрото и желанието да се оправят нещата, но аре ако може да си имаме силен премиер, а не някакво мече с нежно сърце...

Най-големите проблеми на България, освен силната концентрация тъпаци на квадратен метър - са некадърна и корумпирана държавна администрация и проядена съдебна система, в която колкото и престъпления да извършиш ще е цяло чудо да те уволнят, забележете за затвор изобщо не говорим. Да, Бойко, не са ни проблем наркотиците и проституцията, а съдебната съдебна, чийто архитект е Държавна Сигурност, така че при това конституционно мнозинство в парламента какво чакаш ами не я почваш? Тя е истинския октопод в тая държава...

Ауу Първанов бесен :))

Прочетохте ли стенограмата Георги Първанов - Симеон Дянков?  Първанов се е проявил като типичен пернишки селянин - грубо, а е груб защото е бесен. Представям си колко ядосан е бил когато Иво Инджев зададе въпроса за апартамента, заради който беше уволнен от bTV с консултант - Красимир Гергов пръв другар на Гоце и също като него бивш агент на ДС.

Нормално ли е президент да се държи по такъв безумен начин? с такъв език, този се води и дипломат не само политик представяте ли си... Заръката на Борисов, защото едва ли има съмнение кой и кое е накарало Дянков да навести Гоце, се превръща в доста добър ход защото в яда си Първанов яко се наклепа до уши. Не знам на кой може да му е симпатичен политик грубиян освен в пернишко...

четвъртък, март 04, 2010

CNN LIVE

хаваи цунами
Много им се искаше на CNN някоя голяма вълничка да удари Хаваи-те на живо, но за тяхно съжаление, а и на доста зрители интересуващи се от удоволствието да видят екшъна в реално време нищо такова не се случи. Естествено всичко се прави с цел да бъдат предупредени хората които биха пострадали, нищо че е трябвало да си умрял на Хаваите за да не чуеш виещите сирени предупреждаващи жителите през целия ден за цунами. снимка

вторник, март 02, 2010

"Младият милиардер"

1 март 22:45
Иван и Андрей: "Млад милиардер ли е Първанов"
Симеон Дянков: "Не е млад, определено."
2 март 09:00
Прессъобщението на президента:
(вероятно писано в 23:15, преди това се е пръскал със студена вода)
"Във връзка с накърняващи авторитета на държавния глава внушения за имоти и средства на президента зад граница, направени в едно телевизионно предаване на 1 март, държавният глава настоява министър Симеон Дянков да изясни и докаже своята позиция или да подаде оставка"
Първанов за пореден път показа язвителния си характер когато го настъпят. Мигновената неизредактирана неотрепетирана реакция естествено води до съвсем отчетлива озлобеност и липса на каквато и да е дипломатичност. За колко значим трябва да се смяташ за да поискаш оставката на министъра на финансите заради себе си? забележете, не заради някакви лоши решения или корупция, а заради това че ти бил накърнил имиджа... В това си изключително непремерено и емоционално прессъобщение Първанов съвсем ясно поставя себе си над целия български народ, не че аз не го правя, не че и ти не трябва да го правиш, но в качеството си на президент и то съвсем открито е страшен гаф... не мина ли това писмо през поне един Пъ-Ръ