вторник, декември 28, 2010

Хомофобия

Намразих гейовете - вече не съм толерантен, дадох си сметка че всички гейове за които се сещам имат някакво умствено изоставане, изобщо коефициентът им на интелигентност е някъде под средното, доста под средното, което не може да е случайно. Досега отдавах хомосексуалността при мъжете на много лош вкус, но пък не може толкова много хомосексуални да са назад с интелекта, някак статистически не се връзва, жалко че няма да е особено коректно да се направи изследване на интелигентността им, но съм сигурен какви ще са резултатите. Сексапилните лесбийки ги разбирам защо предпочитат себеподобни пред някой космат мутант, но мъжете...

Допълнително омраза към гейовете генерират разните скапани организацийки почващи да реват при всяка проява на "нетолерантност" или омраза, ами тъпаци - аз нямам ли право да мразя всеки и всичко? оооооо ама не трябвало да провокирам омраза, а в същото време точно те правят това...

10 коментара:

 1. просто умните се крият, баце

  ОтговорИзтриване
 2. не се крият, просто не маниерничат

  ОтговорИзтриване
 3. Чисто статистически, няма как да познаваш достатъчно, за да можеш да генерализираш.
  Интересно ми е как винаги се третира негативно всяка група, която не си мълчи тихичко и не търпи. Независимо за какво става дума. Точно в момента се сещам за стачките. Колко помия се излиза и колко гадости се изприказват.
  Не мисля, че вторият ти проблем е толкова свързан с гейовете, а с ненавистта към хората, които не си траят.

  ОтговорИзтриване
 4. @eneya, така е, постът ми е хипотеза, в която не съм убеден, но е поднесен като факт ;)

  ОтговорИзтриване
 5. И аз съм на твоето мнение. Това, което най много ме отвращава в поведението на гейовете е истеричната им потребност да се борят за някакви измислени от тях права да демонстрират и афишират педерастията си където най-много могат да бъдат забелязани и да предизвикват конфликтни ситуации във връзка с това. Отврат.

  ОтговорИзтриване
 6. re, ама разбира се.
  Измислени права...
  Имаш предвид желанието да могат да имат семейства ли? Защото това е много измислено, нали.
  И второ, чалгата е далеч по-набиваща се на очи, по-неприятна и посевместна, какво толкова точно гей хората те дразнят толкова, като шансът да попаднеш на тях е много по-малък, отколкото на милионите билбордове, вестници, списания, предавания, телвизионни канали и публични места?

  Не знам Вокси, просто реших да спомена нещо, което ми направи впечатление, дали си съгласен или не, вече си е твоя работа. Нали затова са мненията, да представят разнообразие от гледни точки.

  ОтговорИзтриване
 7. eneya, повтарям :"права да демонстрират и афишират педерастията си където най-много могат да бъдат забелязани и да предизвикват конфликтни ситуации във връзка с това".

  ОтговорИзтриване
 8. баце, конфликтните ситуации не са "предизвикани" от гейовете, а единствено от тия, които имат нещо против "педерастията" без тя изобщо да им влиза в работата

  ако слушаме твоята логика, по същия начин ти може да "предизвикаш конфликтна ситуация" и да изядеш боя защото на някого не му харесва да "демонстрираш" физиономията си пред него...

  надявам се разбираш колко абсурдно е това

  ОтговорИзтриване
 9. Женска съм, баце. Против педерастията съм, защото ми влиза в работата - не ми харесва идеята някой педераст да досажда на децата ми. Аз, лично, съм виждала, например, как във фризьорския салон на "Витоша" 50 през 1995 г. колко нахално Евгени Минчев досаждаше на две млади момчета фризьорчета, малко беше останало да викнем мутрите от Орбита да му обяснят някои положения, като например, дали му е позволено на льольото да се занася така с на хората децата. Трябва да ти кажа, че бичметата от Орбита изобщо не си поплюваха и изобщо не се интересуваха от това, дали физиономиите им се харесваха на педерастите или не.

  ОтговорИзтриване
 10. ахахахахахахахахаха

  за който е разбрал защо това е толкова смешно - наздраве и си спомняйте с умиление 1994 :)

  ОтговорИзтриване