сряда, декември 01, 2010

Борче в задното ти дворче

Гледам че в Dnes.bg са силно възмутени от антиспин клипчето на МЗ и задават някои въпроси
Какво влияние ще има върху децата и младите хора според МЗ?
Какво идва да ни подскаже "парадния вход" и "задния двор"?

Децата, малоумници, много добре знаят за тези две дупки, както и как се ползват сексуално, и е много добре още от малки да са запознати с цялата тематика отколкото някакви задръстени тъпаци да ги "предпазват" от елементарната сексуална култура. Хубавото е че този лицемерен опит за отприщване на някакво недоволство не е срещнал особена подкрепа сред читателите им.

6 коментара:

 1. Е,сега откровена простотия си е...Като им гледам клипчето представям си,какво им е мнението за младите хора.А пък и ти-кой нормален родител ще ограмотява детето си,като му говори за свирки,задни предни дворове,входове и темподобни глупости..

  ОтговорИзтриване
 2. стойностите на клипчето са отделна тема, а децата много лесно и сами се ограмотяват по всички тематики, още в първи клас знаят всичко вече с или без родителите си

  ОтговорИзтриване
 3. Ако се съди по високия процент на аборти, явно не се ограмотяват в точната насока, а именно - да се пазят. Много е хубаво, че още от деветгодишни знаят хиляда и петстотин пози за вагинален, анален и орален секс, но ще е още по-хубаво да се ограмотят и откъм контрацепция и превенция на полово предавани болести.

  ОтговорИзтриване
 4. Клипчето е много - точно попадение... "проблема" идва от там, че го е правила не онази а тази рекламна агенция... много хубав и оригинален подход да стигнеш до тийнеджърите ... също като Loop. Браво, Камен !

  ОтговорИзтриване
 5. Клипчето не е насочено към старчоците, за да се очаква да го разберат! Въпреки критиките или може би заради тях то постигна своята мисия - гледа се от много хора и ги кара да се замислят! Ако го бяха изработили в стила "птичките и пчеличките" младежите щяха да го спрат на 2 секунда!

  ОтговорИзтриване