вторник, декември 21, 2010

Албинолефе - Пиаченца 3:3

Уредените мачове са нещо нормално за Италия и Гърция /особено вторите им дивизии/, но в този има нещо по-специално - брутално големите суми, които се развъртяха. Един обикновен мач от втора дивизия на Италия завърта в betfair сума в рамките на 100-200 аре 300.000 евро, този само преди мача имаше посрещнати €3.613.143 /забележи говорим само за betfair, като добавим и букитата сумата ще нарасне доста/, които впоследствие набъбнаха до над 5 милиона, пари които се разиграват в мачове от рода на Манчестър Сити - Евертън примерно, но не и някакъв забутан италиански.

Коефициентът от който стартират залаганията за равен е 3 (ако заложиш 1 лев и мачът завърши наравно взимаш 3 лева) тройката е стандартен и съвсем нормален коефициент за равен, но бързо се стопява до 1.40 преди началото на самия мач. По-долу може да видиш движението на коефициента от стартирането на залаганията до началото на мача, както и на какви коефициенти какви суми са били посрещнати.

Развоят на мача е леко неочакван, в смисъл не завърши стандартното 2:2 за подобен род мачове ами 3:3 с няколко невероятни обрата (1:0, 1:1, 1:2, 2:2, 3:2, и 3:3 в 79-тата минута)- представям си как са играли последните 10 минути :)))

3 коментара:

  1. По врее на ориентирането, се забелязват зависимости, които ще запазя като постоянни и приемливи .Разбира се съобразени с коефициентите

    ОтговорИзтриване
  2. дам, много го наляха, а и тая дузпа накрая обърка малко нещата.

    ОтговорИзтриване
  3. Ми букмейкърите са си виновни. Кой ги бие да слагат такъв мач в залаганията - то футболистите и съдията бедни като мишки, колко му е да подкупят някой с джобните пари на някой мафиот...

    ОтговорИзтриване