понеделник, септември 20, 2010

Горд българин ли си? заради Бербатов

Аз не съм и няма как да разбера защо по дяволите трябва да съм горд при положение че толкова страни имат страхотни спортисти, нещо повече от нормално. През ***а ми е за ямайците с Юсеин Болт или пък за швейцарците с Федерер, по същия начин на целия свят му е през кура за теб, мен или който и да е българин заради Бербатов. Ооооо верно :) като кажеш на някой че си болгар, той ще възкликне "ааааа :))) Бербатов" радвайки се че може да каже някоя мазна дума, от която лафа да потръгне. Е и какво това?
Не съм горд, но съм щастлив от победата на мана и десет пъти по толкова от хетрика на Бербатов, който завърши една наистина страхотна седмица, в която от дълго време не бях изпитвал толкова силна емоция от футболни мачове - първо Левски и онзи страхотен гол на Жоазиньо, а сега и Бербатов с това безпрецедентно и историческо изпълнение.

PS: Тъй като всеки втори коментар в бг форумите е "Къде са сега всички, които го плюеха" :) ето ни бе ей ме мен - един от плюещите го, като не си взимам нито една дума назад. Факт е че Бербо продължава да играе "мързеливо", но най-накрая се случиха три много важни неща - той влезе в наказателното поле където му е мястото, започна да стреля вместо да подава, а с головете му отборът заигра за него, точно както в Тотнъм, точно по начина по който Испания игра за Давид Вия на световното.

9 коментара:

 1. А мислиш ли че на него му е през к...., за това какво мислим ние за него, него го взе най-голямия манажер в света за 30 милиона, той има най-много голове с националнта фанелка и т.н. Дреме му а него за това какво мислят разбиеачи като мен и теб за него. Повярвай му пука му само какво мислят другите в съблекалнята на мана, а за теб и за мен им дреме, та ние даже не ходим на олд трафорд за да сме им важни и за парите за билети. Така, че аз да ти кажа се гордея със всеки успех на всеки един наш сънародник и на мойте си успехи.

  ОтговорИзтриване
 2. Юлиане, хой спасявай тюлени в антарктида тогава.

  ОтговорИзтриване
 3. Боли ме фара за Бербатов.
  Тва по никакъв начин нема да ме напрай горд че съм българин...

  ОтговорИзтриване
 4. Къде си тези, които го плюеха? Ей ме и мене, бе!

  ОтговорИзтриване
 5. Цялото малоумие около гордостта с Бербатов може да се обобщи с един коментар от dnes.bg: "Лумпени като Кокала и други мразещи Бербатов петнят името на Левски и България. "

  На лумпените не може да им се обясни, че няма как да се гордееш с нещо което е направил Бербатов и че връзката му с името на Левски и България е точно никаква.

  ОтговорИзтриване
 6. isavkov навсякъде демонстрира отвръщението си към Бербатов...после ние сме спамели за него :D

  ОтговорИзтриване
 7. Колко си комплексиран, миличък вокси!

  ОтговорИзтриване
 8. Дреме му на Бербатов за такива тиквеници като тебе.

  ОтговорИзтриване