четвъртък, септември 02, 2010

Преглед на печата

Ордени и високи пенсии за хората на изкуството предложил Вежди Рашидов за проблемите около тая тъпотия виж при Longanlon. На мен ми писна вече от тези хора на изкуството, изкуство което нито ти нито аз нито който и да е нормален в тая държава смята за нещо повече от блудкав тиняк и защо непрекъснато някой ги пробутва разните му цървули - художници, скулптори, композитори, певци? Ако наистина са добри, да са направили милионите, само че НЕ СА, а да пееш вярно - купища го могат не е кой знае какъв талант.
***
Байландо - рекламните спотове по Nova издават супер неприятни типажи като участници - яко стари и изтъркани чанти като Маргарита Михнева.... които ще ронят крокодилски сълзи от фалшива загриженост.
За съжаление покрай сбъркания и корумпиран рекламен пазар в България се търси единствено повече зрители, нищо че ще са над 50 години, т.е. таргет единствено на перилните препарати и евтиния алкохол; хах като споменах перилни в момента най-големите боклуци на пазара се рекламират с "ухание на скъп парфюми" :)
***
Ей пичуви, ето ви 3 милиона в цигари идете в село Гъзогеографово да ги изгорите, че им изтекъл бандерола. Отивате 10 честни служители на митници "България", със заплата 600 лева, и хвърляте 3 милиона в пещта вместо да делнете по 300к, тва представяш ли си как ще стане? ами няма да стане освен ако всички тези 10 не са тъпаци или с фамилия Сиромахов, което е същото де. Та може би е време за промяна на процедурата, не за арести. Не виждам вина в нито един от тези митничари, освен че не са изпипали както трябва нещата.

6 коментара:

 1. Voxy....Voxy,Voxy,сигурна съм,че ако решат да отпуснат пенсии /за ордени не мисля,въпреки,че и това го има,дори рицарство/ на Тина Търнър,Стивън Тайлър,Мик Джагър,Стив Мартин,Мадона,Фил Колинс и т.н. и т.н.,много хора ще са против,защото те са си милионери,а са такива /и/защото са нямали "Концертна дирекция" или подобни простотии!Както и съм сигурна,че няма да говорят за тях,като "блудкав тиняк и защо непрекъснато някой ги пробутва разните му цървули - художници, скулптори, композитори, певци?"..Това си имаме,момче и няма да задълбавам повече,защото ще избие на политика,а от това получавам разни неприятни позивни..Както и да е,интересно ми е наистина ли поставяш всички хора на изкуството от близкото/и не чак толкова/минало под общ знаменател,или просто нещо ти има??

  ОтговорИзтриване
 2. Marina, "хора на изкуството" = некадърници, този израз в България това значи и естествено не обхваща всички българи, които се занимават с изкуство. Но тези които наистина творят не лежат на БНТ, държавни ордени, субсидии и още и още простотии, сами си изкарват парите и наистина създават изкуство - справка - Пайнер Мюзик ;) упс забравих че за да е едно нещо изкуство, то трябва най-много 50-100 човека да го харесват

  ОтговорИзтриване
 3. Ааааа,тъкмо да се съглася с теб и ми изкенза това Пайнер :(((Айде,моля,да не бъркаме даден бизнес /от мен да мине няма да го смесвам с порнография,а за тотална прстотия няма и да намекна/ и изкуство,а??
  PS-по втора точка-съгласна!!
  PSS-по трета-недей толкова съжалява,че не си митничар-времето им мина преди около 5-6 години:)

  ОтговорИзтриване
 4. е порнографията не е ли изкуство? ти можеш ли да направиш порнография като не ти идва, не можеш!
  аз пък мога и го смятам за моя даденост и понеже ти не го можеш и не ти идва следователно е изкуство.

  райт?

  ОтговорИзтриване
 5. висички "творци и интелектуалци" заслужават пенсии, защо изкуството е оцеляло въпреки техите тежки дългогодишни усилия :)

  ОтговорИзтриване
 6. 8bit,можеш го-не мога да го отрека!Като му дойде времето,обезателно-пенсия/ВеждЮ да не се помайва,а отсега да те включи в списъците/!!!А колкото до ордена "Стара планина",би следвало сега да ти го връчат,докато е още оборотен :)))

  ОтговорИзтриване