събота, юни 05, 2010

Евала на евреите

Единственото което заслужават шайка активисти за мир въоръжени с боксове, метални тръби, столове... е куршум в тъпата глава. Това че някой е решил да се бори за нещо не му дава безнаказаното право да навлиза в чужди териториални води, а навлизайки си поема риска ако окаже съпротива да му пръснат тиквата, нещата са от прости по-прости.
Светът е несправедлив, не ми казвайте че някой от тези въоръжени активисти за мир /това как звучи само/ е тръгнал да го оправя, целта е само една - адреналин и пари, тези глупаци са там преди всичко заради себе си и избиване на агресията, която са натрупали във всекидневието си. Всички са наясно с риска който поемат, е значи не може да бъдат съжалявани за нищо.... ооо ама те да помогнат, изобщо не са там да помогнат, защото начините са през Червения кръст, ООН.. не просто да се качиш на първия кораб и с рогата напред, отделен въпрос е че точно това е била целта - да провокират конфликт. Да не говорим че десет банана с нищо не могат да помогнат на никого, ще ги изядат ще ги екскрементират и пак всички ще са в изходна позиция.

14 коментара:

 1. kind of a pimp05 юни, 2010 18:19

  ми евала, колко си тъп. че и ограничен, щото не си вдянал закво са тръгнале с корабите. през червения кръст и оон не може да помогнат, щото израел е наложил БЛОКАДА на "автономната" област Газа. не се допускат каквито и да било доставки от години без разрешението на израел, а израел разрешения не дава. а и оон имат горчив опит - преди няколко години в ливан израелски войници убиха в едно поле 10 наблюдатели на оон, но после се извиниха, че е станала грешка, нали. резолюциите на оон просто не се спазват и се подминават от израелските власти. и въпросната флотилия не кара толкова храна, колкото медицински материали, инвалидни колички, дрехи и т.н. неща които там просто няма (пример - за пръв път от 3 години насам границата е била отворена за внос на детски дрехи. евала ли му викаш на това?)

  ОтговорИзтриване
 2. Когато си избереш терористична организация като Хамас на избори, какво може да очакваш? естествено че ще ти блокират границите.
  Всяка страна е нормално да защити гражданите си по всички възможни начини

  ОтговорИзтриване
 3. Значи нали са си избрали Хамас? те да им осигурят храната или икономически възможности да се изхранват, а то какво се получава - Хамас трупат пари за оръжие, а светът изхранва поданиците им

  ОтговорИзтриване
 4. Браво на евреите. Ако се съобразяваха с всичките глупости на ООН и ЕС държавата им отдавна нямаше да съществува.

  ОтговорИзтриване
 5. оон е шампион по резолюции без последствия.

  ако израел се съобразява с тях, ще бъде стъкан, естествено. тогава оон ще излезе с една последна празна резолюция по въпроса, осъждаща насилието над евреите...

  ОтговорИзтриване
 6. kind of a pimp05 юни, 2010 20:05

  хм, определението терорист е много относително. десант на специални части на цивилен кораб в международни води си е чиста проба тероризъм (с държавна протекция). също както и епизодичните разстрели, убийства, нападения на различни места в близкия изток. зависи от коя страна ще го погледнеш. това което казваш - Хамас да ги изхрани - що не вземеш да погледаш малко документални филми за газа. една малка ивица земя е заградена от 9 метрова стена, контактът с външния свят е прекъснат - как ще се изхраниш? храна, помощи (и оръжия съответно) се прекарват през тайни тунели от египетска страна. те нямат елементарни условия за живот, да не говорим за някакви производства... израелските власти са изключително нагли и арогантни, не признават никакви международни правила, самата блокада е в разрез с резолюциите на ООН, но НИКОЙ не ги наказва. и тук не става въпрос за защитаване на собствените граждани, а за систематичното изтребване на населението в дадена област - което се нарича геноцид.

  ОтговорИзтриване
 7. Тероризъм глупости. След като корабът се е насочил към зона за която официално е обявена морска блокада според международните закони имат пълното право да го спрат и претърсят дори и да е в международни води.

  ОтговорИзтриване
 8. kind of a pimp05 юни, 2010 21:05

  обявяването на блокадата е в разрез с международните закони, а оттам и всички следващи действия на израел. колко пъти трябва да го прочетеш, за да го схванеш?

  ОтговорИзтриване
 9. Това че в твоята фантазия блокадата е в разрез с някакви закони не значи, че това е вярно и в реалния свят.

  ОтговорИзтриване
 10. kind of a pimp06 юни, 2010 01:49

  законите, за които ти говорих са от реалния свят. също като ай-кю-то ти - толкова реално ниско е :)

  ОтговорИзтриване
 11. и кой ги измисля и налага тия "международни закони"?

  в международното право закони няма - има само спогодби. няма международен законодателен орган - има само държави, които се съгласяват да спазват някакви условия, когато им изнася.

  ОтговорИзтриване
 12. kind of a pimp, просто приеми, че евреите направиха показно...как се брани национална държава. Нашоят граничар, който беше нападнат от турчина и го гръмна, тръгнаха да го съдят, вместо да му дадат медал. От такива изкривени родни примери предполагам имаш и толкова наивно гледище върху световната политика.

  Аз лично пошече се издразних на самозадоволяването на бТБ в ефир, докато траеше патакламата. Техният колега е достатъчно умен за да знае къде отива. Те го изкараха ебати галоша.

  http://damusenevidi.blogspot.com/2010/06/btv.html

  ОтговорИзтриване
 13. Хм, да наречеш хората тръгнали да помагат терористи е най-малкото малоумно. Малоумно е и поведението на еврейте, които все повече губят авторитет. Те са свикнали да действат само от позиция на силата.
  Voxy, в стила на твойте расъждения може да се каже, че Хитлер с право е избивал еврейте.........

  ОтговорИзтриване
 14. там е работата че не са тръгнали да помагат на никого а с чисто пропагандна цел - прочети това

  ОтговорИзтриване