събота, юни 05, 2010

5 дни до финала на Big Brother

Биг Брадър ФемилиТрифонови срещу Кузмови
Това е основния сблъсък няколко дни преди финала

Христо - високи нива самочувствие, суета, егоцентризъм, себичност; желание за постоянна доминация;
Корнелия - неуверена; лабилна; чувствителна; приела недостатъците на мъжа си и подчинената си на моменти роля в семейството;

Веселин - изключително нисък интелект подкрепен с голяма доза простащина; вулгарност; на моменти типичен психопат; затлъстял търтей, изкара 2 месеца с едни гащета, гол до кръста излежавайки се на дивана; непретенциозен; плитки шеги; безперспективен; безцелен; никакво желание за самоусъвършенстване; посягащ към различни видове опиати
Кузмова - злобна; брутална; груба; мързелива; загубила каквато и да е привлекателност жена на 34 години, прекарваща деня си по кафетата.

Оказва се че при тези характеристики по-голяма част предпочитат Кузмови, очевидно силно раздразнени от самочувствието и суетата на Ицо и от внушенията, които последните седмици правят сценаристи, редактори, психолози и водещи на Big Brother чрез постоянно оплюване на Христо и съответно превъзнасяне на Кузмови, причината за което е лошото отношение на Ицо към тях, наричайки ги педалчета и други обидни думи в яда си.

Водещият
Доста нелепа роля му се наложи да играе Ники Кънчев - един затворен и доста консервативен тип трябваше да критикува предразсъдъците и консерватизма който тресе обществото ни.

Обществото
То естествено не гледаше Big Brother, или ако го правеше - "с погнуса", да види докъде можело да стигне някой. Търсеше примери за подражание в комерсиално шоу за забавление, естествено само на думи, а реално всички търсят основно сеир.

Поведенческите модели на съквартирантите не бяха така пъстри както в минали издания, донякъде присъствието на половинките им ни лишиха от доста цвят. За съжаление най-цветните фигури - Цветелин и Милев бяха изхвърлени още в началото от публика лицемерна дори към самата себе си, вместо да търси своя интерес и да остави най-забавните и скандални личности, тя предпочете да раздава никому ненужен морал, заставайки в поза яко пуритан, нищо че с нищо не са по-различни от Милев и Цецо в живота...

3 коментара:

 1. Не следя вече толкова предаването и не знам какво се случва, защото до скоро бях в Old School, а сега се радвам на свободното си време :D Но иначе съм за Стефанови - млади, градски, модерни ако щеш, имат пари, обичат се, няма битови скандали, отношението им към другите е много възпитано. Много се оплаквах докато не вкарат такива хубавци като тях :D Изглеждат скучни, но пък това може би е много хитър начин да избягат от провокациите на Биг Брадър.

  Иначе в ситуацията Кузмови vs. Трифонови предпочитам първите. И аз не понасям господарското отношение на Ицката, макар и да не харесвам селското при другите. Все пак Трифонови бият по отрицателни точки за мен :D

  ОтговорИзтриване
 2. Вокси, забрави да сложиш графа СЦЕНАРИСТИ. Или как Нико Тупарев за пореден път употреби по най-ефектния начин, група паляци, жадни за евтини тв слава. Такива може да ги лишиш и от последната капка себеуважение в името на цирка и видно...те с охота се съгласяват, нали ше ги правим риалити звезди.
  Първата партида примати си изпълниха ролята перфектно. От непрокопсаник нагоре, идеалното тесто. Както каза Гомбето, има и такива дето с повече мислене бягат и капаните, но не мнозинството от семействата прекалено примитивни са.

  ОтговорИзтриване
 3. Гледам ББ от началото...признавам си и за сеира!

  Не мога да понасям семейство Трифонови! Христо притежава всички онези качества, които могат да накарат и най-спокойния човек да избухне и да му забие един! Не може да губи и е селяк, има двойни стандарти и за жалост срещу него са само по-прости от него и никой не може да го затапи!
  От Трифонови срещу Чипеви...ЧИПЕВИ, само за да му стане гадно на Трифонов!
  Трифонови срещу Кузмови...Кузмови, защото не искам да спечелят те, но са ми определено по-симпатични от Нептун и русалката.

  А иначе стискам палци на Колеви, защото са готини във всяко едно отношение!

  ОтговорИзтриване