понеделник, юни 14, 2010

Световно по БНТ 1

Най-голям минус са Петя Дикова и Ели Гигова, очевидно сложени там където не им е място и то е толкова фрапиращо очевидно, че няма накъде.
Студиото не е лошо, със сигурност е по-добро от това на Диема на еврошампионата, единствено щеше да е добре да се вижда и чува публиката, като цяло БНТ определено се справя по-добре от Диема, едно е да направиш студио в НДК, друго е да ползваш някаква малка стаичка в офиса си, умеят да създадат нужното настроение за световното, а и съм доволен от коментара, чувам доста критики, но предпочитам коментара на БНТ пред един чисто професионален и насочен единствено и само към мача.

9 коментара:

 1. Анонимен14 юни, 2010 14:06

  ti kade 4u komentar - az 4uvam samo ili zaguba na vrazkata, ili trabite na stadiona, ili nekadarni jurnalq komentatori, koito pri tova ne znaqt pravilata na igrata :)

  ОтговорИзтриване
 2. Анонимен14 юни, 2010 15:22

  Коментаторите се справят сравнително добре, а пък и едва ли им е толкова лесно при тези скучни мачове. Доста от коментаторите по другите телевизии ръсят много повече глупости.

  ОтговорИзтриване
 3. Анонимен14 юни, 2010 21:19

  тая Петя Дикова кой я слойи там бе?????? луди ли сте....

  ОтговорИзтриване
 4. Анонимен16 юни, 2010 17:40

  koga 6te predadete edin ma4 normalno be,ne6tastnici...?

  ОтговорИзтриване
 5. Анонимен18 юни, 2010 13:34

  Вокси, ти май си на LSD, след като най-големият ти проблем са Гигова и Дикова. А това, че се справяли по-добре от Диема е направо скандално твърдение.

  ОтговорИзтриване
 6. моят проблем с Диема е че прекалено професионално коментират, мен не ме вълнува чак пък толкова да ми обясняват кой на кого какво защо, все пак и аз гледам нали? Единствено е важно в напечените моменти да се вдигат децибелите както и да информират за всичко случващо се около и извън терена - жълти новини, забавни случки с играчите от седмицата такива неща...
  Другият ми проблем от европейското беше това малко студио което никаква атмосфера не придаваше.

  ОтговорИзтриване
 7. Анонимен25 юни, 2010 22:25

  петя дикова ъка и мъка като баща си

  ОтговорИзтриване
 8. От около 60 милиона държавен бюджет за БНТ на година, сигурно поне 15 отиват за заплати, премии, бонуси на десетките връзкари там.
  Навсякъде има подобна практика, ок. Но в БНТ повече от половината са си близки, далечни роднини.

  СОЦ ХРАНИЛКА далеч не е отживяло, екзотично понятие.

  ОтговорИзтриване