събота, май 15, 2010

Бербатов спешно да тръгне на психолог

Или ако ходи да си го смени, защото най-големият му проблем е чисто психологически, има талант но с тази дълбоко подтисната провинциална изнежена и ранима душичка, която носи няма никакви шансове сред зверовете.

Относно напускането на националния щях да го разбера да каже - не ми е кеф и не ми се занимава повече с националния, със сигурност не смятам че някой като е българин е задължен да играе в националния заради някакви идиотски патриотични чувства.
Дали дължи обяснение? естествено че не.

2 коментара:

  1. След като съсипаха клубния футбол, радетелите на българския футбол съсипаха и националния отбор. Но докато клубния е частен и са им дадени правата да направят каквото искат с него, уж доброто, то националният е на народа, но нищо не им попречи да посегнат и на него. Личните интереси, мениджърските игри, приятелствата и познанствата на кръг от хора бяха по-важни от идеята за силен национален отбор.
    За едни днес нищо фрапантно не се е случило, една курва се била отказала от България, както са го направили и други. И щангисти, олимпийски и световни шампиони, и боксъори, и тенесисти. За други обаче си отиде един уникален футболист. Тенденцията обаче е една, един по един качествените хора в тази страна си бият шута. И не са само спортисти. Има и учени, има и простовати хора, общото между тях обаче е, че искат и търсят по-добро за себе си и семействата си, а тук в родината им почва за тях няма. А съм сигурен, че където и да са зад граница, колкото и да са успели, много повече ги боли за България от мнозина от останалите тук.
    Едно от нещата, в които съм обвинявал хората е, че неназовават нещата и хората с истинските думи и имена. Митко, добре, напуснал си национала, но кажи защо!? Искаш да те уважават, нали? Излез и кажи като мъж, раздели страната на две и да се започваме по улиците докато не останат едните. Превърнаха футбола в бащиния. Вуцовци, овчата глава, който след всеки мач ревеше, а сега като легнаха на Локо Плд не се е чула и дума от него и собственика му с голяма школа Славия Sportingbeta. Михайловци, другите синковци, вратар, който няма мач титуляр тоя сезон, а ще бъде такъв на България. Сираков, Лечков и разните Титани и Батковци, еба ви в гъза и дано умрете. Смърт за тиранина!

    ОтговорИзтриване