неделя, април 04, 2010

Псувай жена си вкъщи!

Ето и последното творение на анти-Big Brother досадниците
През цялата Страстна седмица на въпросното място мъже обстрелват съпругите си с от “боклук долен” до “путко заспала”, заплашват ги с “удавяне в кенефа” и “предизвикваш ме, ще те убия като куче”.... Най-силният и предпочитан от участниците аргумент в споровете с жените им е “ти за коя се мислиш, ма?”
Тези изстъпления текат от зори да мрак в къщата на “Биг брадър” - някъде в ъгъла стои зяпнало детенце, което виждаме само ние - за обитателите на пещерата децата са прозрачни.
Господин главен прокурор, не е възможно деца да продължават да стоят там - в това царство на психически садомазохизъм...Умолявам ви - самосезирайте се. Или закрийте държавата.
в. Труд
Тъй като бабата надраскала статията естествено е решила доста да истеризира и преиначи фактите като една тъпа проста домакиня, да уточним че децата през деня от пон-пет ги няма, повечето влизат само през уикендите, всъщност освен децата на Приморските не съм сигурен дали има други които да са постоянно в Къщата. Също 90% от скандалите се случват в хепито след 12 вечерта, а там децата не припарват по това време след като отдавна са си легнали. Ако бащата нарича с някакви думички пред детето майка му пред камерите, дали не го прави и вкъщи??? и като е Страстната седмица какво? какво "тъпа путко"??? не може да се псува ли? също и пред камерите - не може ли, но вкъщи може?? и там не те интересува защото не го дават по телевизията, забележи че тази възмутена патица не се възмущава че тези деца живеят с изроди родители, а че го излъчват т.е. ако не се излъчва и са си вкъщи - явно за нея няма проблеми, което ясно издава лицемерната й загриженост. Точно такава е и загрижеността на останалите не искащи да се излъчва бруталната истина за взаимоотношенията в семействата по телевизията... ама аз тъкова за децата.... боли те гъза за децата, силно подозирам, че най-възмутени са точно тези в чиито семейства се случват същите неща и точно защото се случват гледат яко гузно на сценките от Къщата виждайки себе си.... о ма те не гледали, само коментирали това което били чули, айде бе ;) не гледате чушки...

Няма коментари:

Публикуване на коментар