понеделник, март 15, 2010

"Не ми задавайте хипотетични въпроси!"


Това изръси Гоце по повод въпроса на Сашо Диков дали разбира, че ако не предостави доказателства за сценария, за който говори срещу него и в който бил участвал и Симеон Дянков и че знаел как стават тези неща, ще стане смешен. Ами Гоце - ти вкарваш Дянков в сценарий, ти би трябвало да предоставиш доказателствата, ако има нещо хипотетично то това е твоето обвинение, което ти представяш като факт.

Според някои Сашо Диков "отново бил откачил". И как точно откача? откачен е всеки който задава неудобни въпроси ли? че и с неправилен немазнурски тон, това ли вече се квалифицира като откачане?

Как bTV отразява въпросите на Сашо Диков: "Днес по време на пресконференцията едно цветно петно беше ааа изявата на ъ колегата, спортният журналист Сашо Диков, който наруши протокола със ъ един вид кафеджийски въпроси задавани от място към президента Георги Първанов"

5 коментара:

 1. Анонимен16 март, 2010 19:11

  Президентът си има име! Не сте го запомнили за седем години и защо се прехласвате толкова по въпросите на "скиорчето"?

  ОтговорИзтриване
 2. да има си име и то е Гоце, последните му ченгесарски номера стил ДС показват, че човека си държи на това име

  ОтговорИзтриване
 3. Анонимен17 март, 2010 10:21

  Да има си име, но си има и агентурно имало, за което той излъга най-нагло че не няма такова нещо! Така че ако някой го боли или се дразни, това не е основание за цензуриране на истината.

  ОтговорИзтриване
 4. Гоце- тъпото ми е ясен.Президент ли? Неее... Слуга на олигарсите. Това е Гоце Първанов.
  Но, като че медиите ме вбесяват повече. Те пък се разчекнаха да слугуват на кой ли не.

  ОтговорИзтриване
 5. Току що видях една потресающя снимка на президента на България. Тотален селтак. Нарочно сложили един убит вълк, разчекнали му краката и за гавра сложили едно борово клонче в устата му.А президентът стъпил горда отгоре му и държи пушка в ръката си. Парвеню пар ексаланс. А вълкът пет пъти по -красив от Гоце. Тъп български народ гласувал за това чучело.

  ОтговорИзтриване