сряда, март 10, 2010

Бербатов срещу хейтърите

Бербатов е пуснал статия срещу хейтърите в своя блог, която завършва така
ЩЕ НАПИША И НЕЩО МНОГО ВАЖНО ЗА ВСИЧКИ завистници, АЗ СЪМ МНОГО НА ВИСОКО, ЗА ДА ВИ ВИЖДАМ. А ДОРИ КАТО ТРЪГНА ДА ПАДАМ, ПАК НЯМА ДА ПАДНА НА ТОЛКОВА НИСКО.
Сега да се концентрираме върху мачът от тази събота Уулвърхемптън - Ман Ю, победният гол на Пол Скоулс и какво прави Бербатов
В общи линии - мързеливецът Бербатов чака под крушата. Моята теория, е че тази роля се играе умишлено от Бербатов заради страхът от провал, предпочита да го смятат за мързелив отколкото за некадърен. Очевидно е че има притеснения да нахлуе в наказателното поле, какво чака там? да предположим че чака случайно избиване да попадне при него, само че цял сезон само това прави очевидно с чакане няма да се получи.
Бербатов е страшно добър футболист, и в това не може да има никакви съмнение, който за съжаление израсна под освиркванията на агитката на ЦСКА, които са оказали трайни последствия върху психиката му и които е крайно време да надрасне.

8 коментара:

 1. Оф, такива момчета да си ритат топката, и да не дават акъл на човечеството. Човек, като е надарен много в една област, има дефицит на други места. Да, Бербатов е много добър футболист, но личностният му потенциал/интелект, излъчване, изказ/ е колкото на кочериновски гастарбайтер в София. Стоичков навремето го мразеха три пъти повече, и това хич не му пречеше на кариерата.
  Бербатов е типичен пишманпозитивист.

  ОтговорИзтриване
 2. разбирам го, човека. просто не трябва да му дреме на бибата.
  големи пари = големи отговорности = голям стрес

  ОтговорИзтриване
 3. Хубав прякор са му сложили на Митко. Звезделин е култово попадение.

  ОтговорИзтриване
 4. Анонимен11 март, 2010 19:25

  Точно в тази ситуация Бербатов е на чиста позиция не покрит и готов да вкара ... не ведъж го е правил от подобни ситуции. От друга страна като имаме вече двама в наказателното, защо са ни повече? Или при атака да се събира целия отбор във вратарското поле?
  Нещо май не ги разбираш нещата, та и статии за Бербатов си седнал да пишеш.

  ОтговорИзтриване
 5. за съжаление си остава само готов да вкара, а някой друг вкарва

  ОтговорИзтриване
 6. А мен, ако питате, въобще не ги пише той тия работи ...

  ОтговорИзтриване
 7. О, неразумни и юроде, както се казва...хайде като не разбираш от футбол да не пускаш статийки на тая тема,а? Я ПОГЛЕДНИ КОЛКО ЧОВЕКА ОТ УЛВС СА В НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ? 7 СА!!! СКОУЛС НАХЛУВА В НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ И НЕСКОПОСАНОТО ИЗЧИСТВАНЕ Е ПРИЧИНАТА ТОПКАТА ДА ПОПАДНЕ В НЕГО! Я ВИЖ ПРИ ИЗЧИСТВАНЕТО НА ТОПКАТА КАКВО ПРАВИ БЕРБО? МИСЛЯ, ЧЕ ТРЪГВА КЪМ НЕЯ??? ТОЙ СЕДИ В ЧИСТА ПОЗИЦИЯ И ПОКРАЙ НЕГО НЯМА НИТО ЕДИН, ПОВТАРЯМ НИТО ЕДИН ПРОТИВНИК! Ето заради такива сме на такова положение. И да - ти наистина си хейтър, но повечето българи само това можем да правим...

  ОтговорИзтриване
 8. И Иво ли си, какъв ли си...когато излезеш поне веднъж седмично да играеш футбол, тогава пиши неща на тази тема...комплексари смотани

  ОтговорИзтриване