вторник, март 02, 2010

"Младият милиардер"

1 март 22:45
Иван и Андрей: "Млад милиардер ли е Първанов"
Симеон Дянков: "Не е млад, определено."
2 март 09:00
Прессъобщението на президента:
(вероятно писано в 23:15, преди това се е пръскал със студена вода)
"Във връзка с накърняващи авторитета на държавния глава внушения за имоти и средства на президента зад граница, направени в едно телевизионно предаване на 1 март, държавният глава настоява министър Симеон Дянков да изясни и докаже своята позиция или да подаде оставка"
Първанов за пореден път показа язвителния си характер когато го настъпят. Мигновената неизредактирана неотрепетирана реакция естествено води до съвсем отчетлива озлобеност и липса на каквато и да е дипломатичност. За колко значим трябва да се смяташ за да поискаш оставката на министъра на финансите заради себе си? забележете, не заради някакви лоши решения или корупция, а заради това че ти бил накърнил имиджа... В това си изключително непремерено и емоционално прессъобщение Първанов съвсем ясно поставя себе си над целия български народ, не че аз не го правя, не че и ти не трябва да го правиш, но в качеството си на президент и то съвсем открито е страшен гаф... не мина ли това писмо през поне един Пъ-Ръ

5 коментара:

 1. Добре че не го е накарал да докаже, че не е млад...

  ОтговорИзтриване
 2. Първанов за пореден път доказва, че е малоумен селянин, който се мисли за цар.
  А по отношение на парите си да беше замълчал, щото работата може и да се разсмърди.

  ОтговорИзтриване
 3. Сирищника не може на две магарета сено да раздели, че милиардер...И за да крадеш, трябва визия и размах. Първанов ще го докара най-много до апартаменти за децата и някакви подобви дреболии. Иначе на роднината Дянков майтапите му се получават.

  ОтговорИзтриване
 4. Анонимен07 март, 2010 12:43

  Абе аз не знам кой е писал тази статия, и коментарите. Ако наистина мислите така, значи сте идиоти! Ако в едно истинска държава се случи министър да се изкаже така срещу Президента, то товае политическо самоубийство. Когато Първанов не е президент говори, или го разследваи и пак говори. Но това е институция. Истината е, че ако Борисов знаеше какво е политика, то Дянков сега щеше да е безработен и да пише тъпи коментари във форумите като вас, мили другари ;). Не знам защо всеки в България трябва да е най-великия.

  ОтговорИзтриване
 5. със сигурност не ги е писал комуноиден тъпунгер като теб ;)

  ОтговорИзтриване