понеделник, март 29, 2010

Аз не гледам Big Brother!

Биг Брадър ФемилиНямаше как да се размине без тази фейс-група, която към момента има 2450 фена, да видим някои от мненията там :))
И това трябва да гледат децата ни! Боже, пази България!!!
Аз Гледам Листопад и можеш да видиш многооо повечее неща!!!!!
Тези млади хора нямат никаква ценностна система! Достойни са за съжаление!
БИГ БРАДЪР Е ЗАГУБЕНО ВРЕМЕ!! излезте в парковете, в планината, пролет е !!! зарежете тази помийна яма
...а за въпросния брадър какво да кажа, напълно безразлично ми е, нямам си ни най-малка представа дори кои са участниците.
P.S. И да не забравите, тази вечер от 20:30 до 21:30 е часът на Земята. "SHUT DOWN" на всичката техника! Природата заслужава много повече от 1 час внимание. Замислете се, необходимо ли е, компютъра да работи нон-стоп, дори когато спите, или сте на работа?
Естествено антифеновете на брадъра са фенове на природата, птичките, пчеличките :)) със сигурност са и антиГМО настроени и слушат миризливи метъли на по 100 години
Не съм го гледала и нямам намерение да го правя. Имам достатъчно други смислени неща да правя
Вероятно като това да станеш фен на група срещу брадъра и да коментираш в нея
Колко отчайващо само... 1700 фена... толкова ли са свестните хора в цяла България ?
Съд Съд за тия предавания трябва...Насърчаване на простотията...Предаване измислено от идиоти за идиоти.....
Та, тези малки момиченца не знаят кой е Паисий, но знаят за последния албум на някоя неграмотна певачица примерно. И това е защото в нашето общество цари безхаберие от страна както на родителите, така и от страна на институции като училищата. Както и да е, не гледам телевизия.
...и телевизия не гледат...

Коя е причината толкова идиоти да държат да ни информират постоянно, че не гледат телевизия и биг брадър, не слушат чалга, че обществото ни е много зле, че е пълно с прости и неграмотни... Аз се сещам само за две - недооценени, според тях, тъпаци, които всячески се опитват да се поставят по-високо в интелектуалната скала, вярвайки си, че на някой му дреме за техния интелект и че номерът е в празните бъртвежи и декларации...или просто обичат да цъкат с език от възмущение, любима поза при много.

15 коментара:

 1. и аз не гледам Брадъра, даже и не искам да говоря за него. тогава защо пиша този коментар?!

  ОтговорИзтриване
 2. Анонимен29 март, 2010 10:16

  Никой не го гледа, но пък всеки има мнение и се възмущава. Аз наистина досега не съм гледал нито едно издание освен първото. Въобще не знам какво обсъждате и не ме интересува.

  ОтговорИзтриване
 3. Анонимен29 март, 2010 12:56

  Абе, Вокси, нямаш ли по-смислени занимания? Та се вълнуващ толкоз за ББ.

  ОтговорИзтриване
 4. това ми е най-смисленото, смятай с какво се занимавам ;)

  ОтговорИзтриване
 5. Анонимен29 март, 2010 14:50

  Готин си ... :-)

  ОтговорИзтриване
 6. и аз не ги разбирам, да хванат брадвата и да си начупят телевизорите веднъж завинаги

  ОтговорИзтриване
 7. Във фейсбук групата някакъв даже споделя, че досега бил фен на Хепи и на минералната вода Девин, но вече нямало да ги употребява, понеже така са го призовали "правилно мислещите". Ахахаха. Щели да правят и виртуален ФЛАШМОБ срещу Биг Брадър. Доста мъка има по този свят, казвам ви! :)

  ОтговорИзтриване
 8. Voxy,притесняваш!!Ти си обсебен,бе човек!Имам чувството,че с голи гърди ще излезнеш срещу всеки,дръзнал да плювне срещу любимото ти "реалити".Давай го по-лежерно,свободата на словото е конституционно право,в края на краищата :))

  ОтговорИзтриване
 9. @Марина засега не смятам да се взривявам в антиББ тълпа :))

  ОтговорИзтриване
 10. Я стига шоуто е пълно! Досега не съм гледала нито един от сезоните...освен началото на първия...но този ще го гледам.
  Защото продуцентите са си свършили работата и защото хората са интересни. Супер прости, дори прекаляват и все пак интересни, от социологическа, от психологическа, от женска, от българска гледна точка!
  Voxy вече любимец има ли?

  ОтговорИзтриване
 11. Простотия пълна!!! Предпочитам Листопад пред тая боза. Толкова прости и ограничени хора няма! А и Нико Тъпарев защо се захвана да прави поредния провал! По Нова нищо интересно не остана.Всички боклуци на бТВ се местят там: Миглена Чакракчиева, малоумните Иван и Андрей и още сигурно ще има.

  ОтговорИзтриване
 12. Биг Брадър винаги ще има рейтинг защото в България просторията се цени и то много.

  ОтговорИзтриване
 13. Биг Брадър винаги ще се гледа и ще има висок рейтинг защото простотиите в България се целят много.

  ОтговорИзтриване
 14. Само олгофрени има в къщата

  ОтговорИзтриване