неделя, март 14, 2010

Big Brother Family

Биг Брадър Фемили
Няма начин борбата за 200к, кола и апартамент да не се превърне в тотална война. Присъствието на деца притеснява единствено, че вкарват скука.. вместо родителите им да се отдадат изцяло на интриги, скандали, флирт... ще се занимават с някакви памперси. За тези които имат и други притеснения - от рода на нарушени права, е интересно какво по дяволите значи за тях това? та достатъчно е да се видят малките "таланти" в Арменци търсят идиоти за да се разбере докъде стигат амбициозни родители, лишаващи децата си от нормално детство набутвайки ги в прашни гимнастически салони за да изпълняват съвсем безсмислени и скучни упражнения, от които все пак на някои тъпаци им падат чейнетата - аууу колко е малко и какви неща прави, ами всичките тези неща 90% от децата могат да се научат да ги правят, само че цената е - вместо да си играят с други деца майките им ги влачат по състезания и тренировки.

4 коментара:

 1. Това предаване ще издуха всички останали в същия часови пояс
  Разбира се заради факта кой как ще харчи доходите си които му се полагат

  ОтговорИзтриване
 2. Концепцията на ББ е неповторима - градче, семейства и опит всеки да си живее така, както го прави в реалния живот. Наистина се надявам ББ да издуха рейтинга на Got Talent.

  ОтговорИзтриване
 3. Никога не съм харесвал Биг или Вип Брадър, или тем подобните тъпоумни реалити формати. България търси педант/мутант/деградант има интересни моменти и май на него повече ще хвърлям по едно очо.

  ОтговорИзтриване
 4. VOXY, извинявай за спама, но пощата ми е в dir.bg, а от друга страна не мога да пропусна да се възползвам от популярността на блога ти и затова тук искам да споделя с всички един проблем, свързан с темата за защита на животните, а именно:
  http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?f=11&t=324802&p=6985749#p6985749
  PS Нямам регистрация във facebook.

  ОтговорИзтриване