четвъртък, февруари 11, 2010

Google Buzz?


Досега споделянето, което предлагаха Google ставаше през Google Reader-a им, където освен rss-фийдове, може да следиш кой от контактите ти какво шерва/споделя, само че това не се радваше на особена популярност, та вероятно поради тази причина от Google са решили да заложат на GMail, където да интегрират Buzz-а вместо да ъпгрейднат споделянето през рийдъра, който със сигурност се ползва от драстично по-малък брой потребители спрямо gmail. Дали това ще им отвори вратите към така желаната социализация, ще видим, но изглежда най-близо до истината от всичките им опити досега.
Естествено това не е Facebook, но ако има нещо, в което може да го застраши - то това е в качеството и количеството на споделените статии/клипчета/картинки(нелични).
Google Buzz има шанс да се превърне в най-доброто място за качествено съдържание защото сам определяш кого и как да следиш.

- моят Google Buzzzzzz

5 коментара:

 1. Да бе, само това ми трябваше - още споделени картники и клипчета...

  ОтговорИзтриване
 2. Хубаво, ха сега ми обясни как да си направя и аз този профил, дето ти си дал като линк. Имам бъз, следя хора мен ме следят, ама немога да разбера за профила...

  ОтговорИзтриване
 3. @Слави, това ти е google профила http://www.google.com/profiles/slavit

  ОтговорИзтриване
 4. RSS за широките народни маси...

  ОтговорИзтриване