неделя, февруари 28, 2010

Кой е тоя Трайчо Трайков

че да решава еднолично без никаква дискусия, че ще строим АЕЦ Белене, разбирай - ще хвърлим 20 милиарда лева щото на Трайчо му е хрумнало /или са му подшушнали под масата/ да строим....Ама видите ли били сме похарчили вече 2 милиарда, та дайте да се набутаме още 20.
На кого ще продаваме тоя ток Трайчо? На какви цени, кога ще се избие инвестицията? Каква е тази анална фризура на главата ти, на колко години трябва да станеш, за да разбереш че не ти отива?

9 коментара:

 1. въпросът е принципен. дали сме суверенна държава или сме още руска губерния

  ОтговорИзтриване
 2. трайчо, така като го гледаш, мислиш ли че има повече власт от секретарката?

  ОтговорИзтриване
 3. анална фризура.хахахах. много добро сравнение. трайчо да му го натрайча.хахах.

  ОтговорИзтриване
 4. Trai4o, povqrvaite, izob6to ne e re6il sam da stroi AEC BELENE. Toi e prosto pionka i edinstvenata mu funkciq e da se poqvqva i da ni saobshtava kakvo sa re6ili tezi, koito go komandvat. Ne mislq, che e normalno da obijdash choveka, sled kato i ti voxy ne si cvete za mirisane ako tova e tvoqta istinska snimka.

  Maria

  ОтговорИзтриване
 5. значи да си подаде оставката след като не той решава, а не да защитава проекта, всеки решил да се докопа до министерски пост си носи отговорността, ако някой друг решава вместо него за какво стои там?

  ОтговорИзтриване
 6. Ето го и хороскопа на Трайчо според Алена:

  Трайчо Димитров Трайков - 19.04.1970 - министър на икономиката, енергетиката и туризма

  Роден е в Стрелец, под влияние на вибрация, която засилва неговата импулсивност, инат и желание да се изкачи на върха на професионалното си развитие. За съжаление е склонен да иска признание, което не е заслужил, като не признава помощта на хората, с които работи. Съдбовният му път го орисва да преодолява трудностите по пътя си сам, които са добре дошли, защото го спират в устрема му и го принуждават да се огледа дали върви в правилната посока.

  Денят на избора за министър е в негов житейски период на нова среда и нови контакти, в лична година на самота, себеанализ и анализ. Добра начална предпоставка. Личният му месец и денят, в който положи клетва като министър, са носители на глобални промени, но само от неговите действия зависи дали те ще са положителни или негативни.

  Влиянието на планетите частично притъпява неговата импулсивност, но въпреки че привидно добре обмисля действията си, в някои моменти е готов да избухне и да прояви агресия заради невъзможност да наложи мнението си или да убеди подчинените си в своята правота.

  Не прави никакви компромиси по отношение на разбиранията си. Склонен е често да прекалява с желанието си да е полезен, след което е лесно да бъде наранен заради липсата на признанието, което заслужава.

  Гради кариера и успява в обществения и личния живот почти без усилия с помощта на засилените си амбиции. Съветът ми е да внимава, защото Съдбата може да го тласне в погрешна посока само защото там има шанс за бляскава кариера, но не и за добро материално осигуряване. Връщането назад обикновено е през много бариери, така че не е излишна доза предпазливост. Не бива да се главозамайва, а целите, които преследва да бъдат реални.

  Аспектите на планетите в деня на неговия избор го предупреждават, че само чрез анализ на събитията и правилни управленски решение ще остане стабилен на поста си. На късмет да не разчита.

  ОтговорИзтриване
 7. По темата- ненужността на Белене показва и състоятелността на воплите за старите блокове на Козлодуй.

  ОтговорИзтриване
 8. Анонимен01 март, 2010 20:03

  интересно кой стои зад тоя трайчо, дали не е енергийния октопод и дали пък не е крайно време да се разбере.

  ОтговорИзтриване