петък, февруари 19, 2010

България търси свиркаджийка

Що няма такъв конкурс или реалити или квото щете там. Правилата ясни - кандидат участничките въртят свирки на журито, естествено ако тя е достатъчно отблъскваща отпада директно, да ходи да прави свирки на мангалите или скапаните хипари лайнари. В отделните кръгове може да има и състезание по най-бързо изпразване - избират си член от публиката и му източват течността....
Даже едно селебрити издание би се радвало на доста голяма популярност... само си представете да гледате свирки на Галена или Янчето ама на живо, вярно по телевизията, но надписчето LIVE придава едно такова друго усещане.

Свирките са си талант откъдето и да ги погледнеш, жалко че няма да ги видим в "България търси талант", как един мъж да се покаже колко е голем, ако пичката не може да вдигне омекналата му след 4-тия тек пишка за 5-ти... да ще кажете ама кой прави толкова изпразвания на вечер с жена си която чука от 5 години - ами тоя на който му се е паднало да ебе нещо чуждо, като един истински бай Ганьо той се чувства длъжен да изцеди напълно топките си, иначе един вид се е минал, що да остава зян я...
И като казах зян... сеш ли се за това звучащо като от Бай Ганьо - "прибра сапунчетата от хотела" онези малки сапунчета, които и по комунистическо време ги имаше, сега разликата е че към тях има и още няколко флакона шампоан, балсам, пяна за вана, вазелин.. не вазелин май няма но подобни .... та знаете ли? тези хора наистина ги има по дяволите, даже познавам такива сериозно, такива които ще си приберат тези еднократни лайна, за да си ги ползват у тях си "Е как бе? Аз съм си ги платил, а и се къпя само в неделя, днес да ти прилича на неделя?!"

3 коментара:

  1. Дам, само помии бълват наш'те телевизии. Но тоя формат дето предлагаш ще е хитов. Ама СЕМ ще развалят рахата. Требе да се прехвърли формата към Spice Platinum-а.

    ОтговорИзтриване
  2. хаха, супер идея :)
    представям си какви ще са цените за рекламните паузи :))

    ОтговорИзтриване