сряда, февруари 03, 2010

ГМО, потничета и Милен Цветков

begem0t разбива на пух и прах митовете разпространявани от тъпи прости и малоумни олигофрени всяващи паника сред други също толкова ограничени същества в статията ГМО: легенди и митове

Мис мокро потниче - ДесиСлава със секси снимки от почивката й в Малайзия

Милен Цветков се връща в "Здравей, България!", само че през уикендите

Ако все още не си разцъкал Google Fast Flip сега е момента

Цитат на деня: Longanlon:
Изтрих един коментар с линк към филма Светът според Монсанто, щото много ме дразни някой като си мисли, че некой филм е светото писание и само като го гледаме сички тайни и заблуди ше ни се разкрият. Гледай си там Майкъл Мур и Цайтгайст и недей се завира при хората дето четат книги :)
общо взето няма статия за ГМО под която някой мега тъпунгер да не пусне линк към този лайнян пропаганден тиняк с нещо от рода "гледайте Светът според Монсанто и ще разберете за какво става въпрос".

И накрая да не забравиш - днес започва последния сезон на Lost. Вчера излезе нулевия епизод, с който може да си припомниш отново всичко най-интересно от 5-те сезона досега, а ето и първите няколко минути от S06E01

5 коментара:

 1. А има и други филми-библии-за-малоумници. Примерно линкове към "the story of stuff"(което е 20 мин.) и Zeitgeist биват пускани по 4-5 пъти под всяка тема у блога, в която се обсъжда пазарна икономика. "Гледай ТОЗИ филм и ще Разбереш!".

  ОтговорИзтриване
 2. Voxy, на първия от обявените сайтове трият неудобни мнения. Там интересът на авторката към темата първоначало е бил заради уъркшоп по биоетика за обществена нагласа към генетични технологии. После се появява eтикет stupidity под статии, култова тема срещу тъпотията няма ваксина, явно елементът ЕТИКА присъства!

  ОтговорИзтриване
 3. Майче, на мен доказателства не ми трябват, да си против ГМО е все едно да си против интернет заради педофилите, които дебнат или игрите в които има кръв, или дюнерите щото има риск някой да сложи развалена майонеза в тях. Всяка храна и ГМ и неГМ може да бъде вредна и безвредна, какви доказателства очакват всички не ми става ясно, какво трябва да се докаже?

  Факт е че такива глупости се плямпат, че няма накъде - ама видите ли Монсанто били монополист и злоупотребявали, ми ок да забраним и операционните системи щото там MS са монополист и злоупотребяват
  а най-голямата простотия - как гените на тези ГМ-продукти като попаднат в стомаха ни комбинират с нашите гени или организма ни незнаел какво да прави..... щели сме да станем зомбита, яко малоумщини

  ОтговорИзтриване
 4. Ами моят пост не беше малоумен, ама го изтриха, за да останат други, с които авторката да се забавлява да открива образователни пропуски, или да търси невменяемост!

  ОтговорИзтриване