понеделник, януари 18, 2010

"Гръцки" селяни

Те искат субсидии, държавни протекции, замразяване на кредитите им и за да постигнат целите си, прибягват до изнудване - най-често с блокади на най-важните пътни артерии, от което страдат всички останали - е кога най-накрая ще почне да се третират като престъпници, защото те са точно такива - нагли изнудвачи.
Друго което супер ме дразни е изобщо да се коментира по-ниска ставка ДДС за някои браншове, примерно като туристическия или пък как в БДЖ и един служител не трябвало да бъде разкаран, нищо че там работят 17.000 служителя - представяте ли си 17 ХИЛЯДИ, а съм сигурен тази компания може да работи с най-много 4-5 хиляди, да беше частна да не ни пука, но не е за съжаление.
***
Златен Глобус Гадни Копилета

"Ловецът на евреи" от Гадни Копилета, Christoph Waltz, взе златен глобус за най-добър актьор поддържаща роля, виж всичко по-интересно от церемонията в блога за кино FrameSpotting, снощи случайно се събудих по времето на връчването на глобусите, което даваха на живо и по Pro7 без превод на немски, и се зачудих - пука ли му на някой зрител дали сульо или пульо точно ще вземе някоя статуетка, мене единствено ловецът леко ме зарадва, защото наистина направи страшна роля в иначе мудния и на моменти супер скучен Inglourious Basterds.
***
А сега и моят коментар за Румяна Желева... не бе шегувам се ;). Вчера си рових дисковете :)) дали някой записва изобщо на дискове нещо още!? та попаднах на CD с клипчета сваляни преди доста време с десктоп програмката на Metacafe, във времената на супер слабия международен интернет та може да хвърлиш един поглед на ей тази ретро-фън плейлиста в YouTube

5 коментара:

 1. "на моменти супер скучен"?!?

  че в кои моменти НЕ беше скучен?

  ОтговорИзтриване
 2. размазването на нациста с бухалката беше забавно, смях до сълзи, плюс още няколко добри включвания на Брад Пит и Хитлер, като цяло филма е помия, но нека не забравяме че можеше да е още по-голяма помия като Бенджамин Бътън или оня с индийските мангали беднякът милионер

  ОтговорИзтриване
 3. беднякът-милионер го изтърпях до средата, а бенджамин бътън даже не съм си и помислял да го гледам...

  ОтговорИзтриване
 4. Беднякът го имам свален, ама се чудя дали да го гледам. От това, което чета, май не си струва.

  ОтговорИзтриване