понеделник, януари 04, 2010

Анатема за Тайгър Уудс

Тайгър Уудс скандал
Всички големи спонсори на Тиги късат рекламни договори, изтеглят продукти с неговия лик, свалят билбордове и плакати... не искат и да чуват, за този деградирал тип изневерил на жена си (на снимката) с проститутки, престъпил общоприетите норми за морал, разбил най-святото нещо - семейството си.
Ясно е че на спонсорите не им пука за морала - въпросът е за реакцията на обществото, а то очевидно се предполага че е потресено, възмутено, ядосано на Тайгър за това му престъпление и като такова не може да му пробутваш боклуците си в праймтайма докато плюска семейно пред телевизора.
Същото общество, за което е нещо нормално - 70 годишен старец влачещ се навсякъде с лигавник и памперс да се ожени за 20 годишно гадже, тук той не се жени за алчна проститутка или геронтофилка, а за яко младо парче защото е пич и ако е бил уважаван пич, става още по-уважаван.
Тайгър Уудс скандал

Важен момент при Тайгър е че е ползвал услугите на елитни проститутки - искал е секс, получавал е секс и само толкова, ако има проблеми - то те са два: загубена дискретност и риск за здравето на половинката му с пренасянето на някоя предавана по полов или слюнчест път болест. Сигурен съм обаче, че не са тези два проблема причината обществото да е възмутено от Тайгър.

3 коментара:

 1. тва е ебаси глупостта. има пари човека - ше прави квото иска. лицемерието на "семейните ценности" в сащ нема граници

  ОтговорИзтриване
 2. мани ми сега тече пропаганда колко бил нещастен и самотен по Коледа, било го срам да се покажел всички го отбягвали....
  Той имаше всичко, за което човек може да мечтае. И го загуби.

  ОтговорИзтриване
 3. ееее вокси .... кажи ми бе тъп как ше пренесе болест като е елитна проститутка и и се правят изследвания повече пъти отколкото ти пикаш бе.....

  ОтговорИзтриване