неделя, януари 03, 2010

Слави Трифонов искал позиции в ГЕРБ

От интервю на Бойко Борисов за в. Уикенд отпреди десетина дни става ясно откъде идва неприкритата омраза на Слави към Бойко последно време. Учиндолският селянин толкова се е озлобил срещу премиера, че няма предаване, в което да не критикува или да не е поканил някой от политическите му врагове. В рамките на една седмица успя да сложи на диванчето си Георги Първанов и Яне Янев, с които се надпреварваха да плюят премиера и осмиват министрите му, последва и "сдаване" на властта - или цяло шоу водено от Красимир Радков като Бойко Борисов с шеги от рода как Банкя станало СиБанкя. Е вече се изясни каква е била причината - Бойко за шоуто на Дългия във в.Уикенд:
Не гледам това предаване. Там непрекъснато има някакви атаки срещу мен. Бяхме приятели със Слави… Нека това лежи на неговата съвест. С нищо не съм го засегнал и обидил, само добро е видял от мен. Уважавал съм го за това, което е постигнал, но… Какво да ви кажа за човек, който искаше да му дам половината от ГЕРБ.
Още по темата в BNews
Телевизионен рекет: Слави първо иска да става ортак на Бойко, после го плюе
Заедно с постепенното западане на комедийното уж шоу и със стопяването на личния рейтинг на Трифонов в неговото предаване започнаха остри нападки срещу Борисов. Истерията достигна връх през последните два-три месеца, в които всяка вечер по бТв Слави напада и хули управлението на бившия си авер Бойко.
Припомням как преди 3 години Трифонов отново сдаде стола си, този път на истинския Бойко Борисов за цели 45 минути в които да представи новата си партия - ГЕРБ. Е очевидно тогава учиндолеца си е правил тънки сметки, но е забравил за кръчмаря.
Завършвам с мнението на Слави за Ахмед Доган в интервю за "L'Europeo":
Моето откровено мнение е, че господин Доган е един изключително мъдър човек... Той казва истината. Единственият политик, който се осмели да каже истината... Иначе, аз пак казвам, Доган е различен политик, той си има неговите добри и лоши страни, аз обаче не мисля, че той е нещо лошо за България.

4 коментара:

  1. Кеворк го писа в книгата си,че Бойко и Слави се гласели за ортаци в бъдещата партия ГЕРБ. Кой кого прецакал,и защо, те си знаят. Ако сега беше 2001 г,когато Дългия беше в зенита си,не вярвам,че Борисов щеше да му бие шута. Тези двамата много си приличат,нарцистични и властни. Трифонов вече е изхабен,а на Бойко му предстои да извърви същия път в близките години.Всички сме хора, няма месии.

    ОтговорИзтриване
  2. Абе кфи са тия информации кадето намирате бе .... от тия извадки няма нищо вярно кадето сте намерили ... ако нещо от това беше истина нямаше ли да се раздухва според вас навсякаде по вестници и новини а не да се пише само в долнопробни сайтове .... жалкото е че има такива тапаци които вярват и такива които пишат за това

    ОтговорИзтриване
  3. мдам bTV и вестник Труд - там е истината :)))))

    ОтговорИзтриване