неделя, декември 13, 2009

Ти cell-янин ли си?

Блогърът Velqn е съумял да напише нещо уникално, което не е за изпускане и което разкрива какво им е в душата на някои: За cell-янията в интернет. Ще извадя няколко момента, но ви препоръчвам да го прочетете цялото.
Сега всеки с поща в google.com и с не дай си боже достъп до google wave е явление в ерата на консумацията.

Допуснахме консуматорите да притежават пространството.

Вижте блоговете. Първият блогер, вторият блогър. Има хора, които помнят комай кой е първият и вторият блогър. А не блогващия от кафетата. Аз лично помня кой ми помогна с b2 и това беше Жоро. Останалите помияри тогава са учили къде са централните улици в София и Пловдив, Варна и други по-големи градове.
Познайте тук първият блогър е Жоро, вторият май остава да е Velqn :). А казвайки допускайки консуматорите, очевидно се изживява за основоположник, за част от архитектите на мрежата - той е сред първите потребители и е опъвал кабели все пак, всички останали нямате никакво основание да претендирате и за грам "IT-специалност" защото не сте специални, Velqn е специален. Жалко и че са ви дали достъп до интернет, трябваше само богозибраните да имат такъв, а не сульо и пульо, които отгоре на всичко и не отдават заслуженото на ветераните като Velqn, примерно по една свирка всеки ден или по една патка в гъза му.

Да напомня че един друг блогър, онзи супер-мега-гига- авторитетния Йовко също беше изпаднал в подобна криза - след като порева малко в блога си срещу целия тоя шум който се вдигнал в интернет и как нищо не било като едно време, разбирай сиво и скучно, реши да се оттегли, само че наскоро пак се върна, май не издържа.

5 коментара: