вторник, декември 15, 2009

Шоуто на Иван и Андрей с летящ старт


В най-красивото студио правено някога в България, вероятно и най-скъпото, в съпровод от страшен бенд, певци и гения на Мирон, Иван и Андрей изнесоха показно на Слави що е то смешна новина, и как може да се взимат интервюта без през цялото време да занимаваш публиката със себе си.
Първият гост - Бареков беше точно в десетката като не беше пропуснат въпросът взимал ли е подкупи, не че се очаква да каже "Да взимах"...

9 коментара:

 1. то това неговото не са точно "подкупи"

  ОтговорИзтриване
 2. абе ти сериозно ли наричаш това "смешна новина"? бахти аматьорите, слави поне може да чете. и да не би да гледаме реймънд с тез сичките дублажни смехове? втф? по едно време някакав странен грозно изрендван синема4д самолет мина незнайно защо през екрана. пика на тапотията хубава си моя горо обаче ме отказа от каквото и да било. сори бареков не издържах до тебе. пфф ужас!

  ОтговорИзтриване
 3. Воистина е добро! Много лош звукът от клипчето :)

  ОтговорИзтриване
 4. Ама аз на това приложено видео не можах да се засмея, ако това е най-хубавата част от предаването, май ще трябва да отбележа Нова на дистанционното, за да не би да го натисна по погрешка по това време!

  ОтговорИзтриване
 5. хъхъхъ Вокси, понякога сарказмът ти даже на мен ми идва изненадващо :)

  ОтговорИзтриване
 6. Иван Димитров17 декември, 2009 01:00

  Ей бастун ти си някаква смешна подлога на малоумната телевизия Нова! Не, че другите стават.

  Най-най-най на баба ти фърчилото!

  Аз по-кичозно студио от това не съм виждал.

  И как реши, че байрака е страхотно попадение ??? При положение, че през цялото време на това "невероятно" интервю не каза нищо смислено, по-добре Стратега да беше пръв, както между впрочем казаха снощи.

  А и тия двамата се взеха много на сериозно вече и ми се види, че може и да одрискат пейзажа.

  ОтговорИзтриване
 7. Иван Димитров17 декември, 2009 01:26

  И да ето http://8biterotic.blogspot.com/2009/12/blog-post_15.html човека си го е написал както трябва.

  ОтговорИзтриване
 8. Тофф, умразата ти към Слави не бива да те заслепява. Ако има нещо по-бездарно и просташко в БГ от двамата опосуми ще стана увеселително влакче и ще те разхождам по Черноморието..хъ хъ хъ

  ОтговорИзтриване