петък, ноември 20, 2009

Велко Кънев или дете от Save-Darina.org

Да имаш премиер популист си има естествено и отрицателните страни. Бяха отпуснати пари за лечението на някакъв некадърен артист, защото бил заслужил... всъщност защото се вдигна повечко шум, а ние знаем че вдигне ли се шум, медиен, Супер-Бойко изгрява. Е аз питам има ли приоритети в тая държава и чий живот е по-важен, след като така и така не може да спасим всички, този на 60 годишния Велко или на 5 годишно дете, знам че сравнението е грозно, но грозен е и начина по който в България се решава кой и защо трябва да получи пари от държавата - вдигаш шум получаваш пари, не вдигаш - сори теб няма да те покажат по новините, за теб няма да реват разни псевдоактьори музиканти и педерасти по медиите, ти си никой, не влияеш върху рейтинга на Бойко Борисов. МРИ!!!

P.S. Дано Велко Кънев се оправи, той с нищо не е виновен!

2 коментара:

  1. Днес Медиите се разкъсват от това по кой път да вървят.Когато си зад микрофона,зад кадъра повече от три десетилетия ти осъзнаваш ,че пътят е един и той да бъдеш верен на своя народ ,на своята публика.Нима няма институция която да приема за достойно своето поведение да бъде първа притекла се в помощ на тазе които обичаме ,но често пъти забравяме за тях.За мен такива институциикато Националните медии като телевизии и радия е достатъчно да бъдат в първите редици да помогнат на този прекрасен наш съгражданин ,човек и приятел на всеки от нас.Това е Велко Кънев.Това са всички които имат отношение към неговото изкуство да бъде човек,да бъде освен актьор на сцената но и наш любим приятел.Нека всеки от нас откъсне от себе си съпричасноста си и да даде макар и малко но от сърце своето пожелание да се справи Велко Кънев със своята болест.

    ОтговорИзтриване
  2. Защо трябва да избирам между двата варианта, като мога да участвам и в двата случая. Винаги, когато ми попадне на сгода да есемеся за здравето на някого - не пропускам. Вярно е, че не съм благотворително дружество, но така, когато си позволя някоя по-скъпа глезотия по-не ме спохождат угризения на съвестта. В момента върви и една кампания за събиране на средства за едно момиченце Анжелина, например. Именно артистичните кръгове са много активни за събирането на пари в името на децата. Накратко - аз като типичен интелигентен представител на моята интелигентна зодия, не избирам между двата варианта, а избирам и двата варианта - и Велко Кънев и Сейф Даринка. Живот мил, трябва да се помага на всеки, който е в нужда, още повече, че животът на единия не пречи на живота на другия. Между другото-ако правилно съм разбрала - фолк певицата Вероника дава благотворителен концерт в полза на Анжелина. Има и някакъв благотворителен мач, пак за същото дете.
    от sokorro

    ОтговорИзтриване