четвъртък, октомври 22, 2009

Survivor 4 - Абсолютен провал

Лошият кастинг, не лошият - безумният кастинг може би е в основата на всичко, към него като добавим не особено добрата работа на снимачния екип и този на сценаристите нещата стават трагични. Като кулминация дойдоха последните два епизода, в които по възможно най-некадърно скроения начин беше разформирано племето Таяк, голяма част от които реално са се отказали след смъртта на Нончо, но явно са били принудени да изиграят театрото с "Великата война" оказала се жалка нагласена игричка. С подобно представяне на нещата, приемайки всичко за чиста монета, Милошев превръща Survivor в изключителна безсмислица, гавра в която във всеки един момент може да очакваш поредната "велика" хрумка на сценаристите, която да изхвърли цяло племе....

Да се върнем към кастинга - вече имаме трима доброволно отказали се участника - Пламен-манекена, Бърканичков, Светльо Занев. Утре се задава въпрос към манекенката дали е решила окончателно да се откаже, отделно самата тя беше казала, че е там за да бъде забелязана, един вид да си вдигне цената е тук не може да не попитаме къде са спали психолозите и останалите на кастинга, че са избрали толкова слабо мотивирани играчи??? Ами Нончо??? откъде това желание да набуташ някакъв пенсионер само и само да се докаже как няма възрастови граници - е оказа се има, отделно от това цялата тази простотия "кмете, кмете..." беше толкова досадна, все едно съм в селската кръчма... е успяха да го изкарат светец съдейки по коментарите какъв велик човек бил само защото запазил добрия тон все едно в Минданао и повечето от Питого не го направиха... За смъртта - не трябва да забравяме че хората сме смъртни и никой не е застрахован или имунизиран срещу това да е следващия в списъка на Архангел Михаил или Джо Блек, не виждам причина да търсим виновни конкретно в тази - масивен инфаркт.

3 коментара:

  1. нончо е голяма лисица, има няколко деца от няколко жени, а последната му мадама е с 30 години по-млада :) даже записа песен в негова чест миличката :)

    ОтговорИзтриване
  2. ГОВОРИШ ПРОСТОТИИ-ДЕЦАТА СА САМО ДВЕ,ПИЧ.,,ПОСЛЕДНАТА МАДАМА,,БЕШЕ САМО БРОЙКА,КОЯТО ИЗЛЕЗЕ ПО-ХИТРА,ЧЕ ЧЕРПИ ДИВИДЕНТИ С ТИЯ ГЛУПОСТИ ЗА СВАТБА,ЗА КОЯТО САМО ТЯ Е ЗНАЕЛА.ИСКАТЕ ДА ПУСКАТЕ ИСТИНКИ НОВИНИ,НО ПУБЛИКУВАТЕ КЛЮКИ САМО.БАТ НОНЧО СИ ИМАШЕ МНОО ГОТИНО ГАДЖЕ,АМА КЛЮКАРИТЕ НЕ МОЖАХА ДА ГИ РАЗКРИЯТ.ДОБРЕ СИ Я ПАЗЕШЕ ТОЙ.НЕ РАЗБРАХ КАКВО ДА РАЗБИРАМЕ ПОД,,ГОЛЯМА ЛИСИЦА,,?

    ОтговорИзтриване
  3. DAAA NE SPRIA NIKOI NIKOOOIII...I DOBRITE I DRUGITE VSEKI SI PRAVI PR....TAPO....NOKATA E NAI-DOBRIA DRUGITE DA GLEDAT IMA 6OU ...

    ОтговорИзтриване