събота, октомври 24, 2009

ТВ досадници

Изгледах видео с Евтим Милошев и Светльо Занев в "Денят е прекрасен". Е мога да кажа, че ако в 10 решиш да включиш на това предаване, денят ти ще започне по възможно най-скапания начин. Две досадни женици, едната от които е най-противното същество, което съм виждал някога по телевизията - дебела, грозна и мноооого тъпа, в момента в който някой от гостите решеше да разкаже нещо интересно, тая патица го прекъсваше със смяна на темата или някакъв коментар за себе си ще кажеш някой го интересува . Второто нещо на което попаднах преди минути е повторение на предаването на Диана Найденова по Нова с гости Орлин и Ивайло от VIP Dance, е тази по същия начин през половината от времето прекъсва и занимава всички със себе си, имаше поне 5 пъти минаване на тема как тя би могла да отслабне. Не стига, че превърнаха телевизията в безкрайна говорилня - най-евтиния и елементарен начин да запълниш програмата си, ами и не ги подбират много много е как да гледаш български продукции???

5 коментара:

 1. Ами да ти кажа всички се учат от батко си Слави. Тия коментари все едно за него си ги писал...

  ОтговорИзтриване
 2. Само гледайте едно предаване на Слави с някой гост и тогава говорете. Госта му почти не взима думата, през цялото време наш Славчо се прави на интересен, било колко е велик, от къде е, колко хора му били на гости до сега, че не е женен и още и още... и така всеки път като има гост, ужасно е!

  ОтговорИзтриване
 3. аз не ги гледам , а вие и останалите защо го правите ???

  ОтговорИзтриване
 4. Да, и аз се питам защо? Всеки вика е...и тъпнята или простотията, ама ги гледа, даже някои бутат левчета на ония предавания с вот. Аз не почти съм се отказал от Тв-то. Особенно сега като имам комп. и нет.

  ОтговорИзтриване
 5. Бях на гости при Диана Найденова, когато работеше само в Дарик и изобщо не беше този човек, който е сега по ТВ! Гледах първото й предаване при Иван и Андрей миналата събота, когато задаваше един и същ въпрос през 5 секунди и изобщо не остави събеседника си да отговори, при което започна пък да казва - ето, не отговаряш...Затова спрях да я гледам. Разочаровах се.
  Дори не знам кои са тия двете, за които казваш по-горе. Откакто преди време се случваше да видя "воденето" на Цветков или на някоя друга "звезда" така се отдръпнах, че ако гледам, то ще е само някое ценно филмово попадение, но не и живи предавания...

  ОтговорИзтриване