четвъртък, септември 10, 2009

Английски боклуци

Един английски боклук помилва друг такъв - Джак Строу извади от затвора Майкъл Шийлдс - с доказан опит за убийство на барман на българското черноморие за чийто живот няколко дена лекари са се борили - историята:
Призори на 26 май британските запалянковци отново се връщат в Златни пясъци и отбелязват уникалната победа на „Ливърпул” със шумни няколкодневни пиршества в целия курорт. На 30 май към 5 часа сутринта десетина от англичаните вдигат скандал в заведението за бързо хранене „Биг Бен” и започват да замерят витрините му със стъклени бутилки. Намесва се барманът Мартин Георгиев, който е нападнат от хулиганите. В продължение на 10 минути те го бият и ритат, накрая е ударен с камък по главата. Георгиев получава фрактура на черепа и няколко дни лекарите се борят за живота му. При разследването е установено, че извършителят е английският запалянко Майкъл Шийлдс и единствено намесата на полицията е предотвратила убийството.
били се появили нови доказателства, какви били те - самопризнанията на някакъв негов приятел, че не Шийлдс, а той бил виновния, ами педалче мръсно, ако тези самопризнания са достатъчни да изкараш Шийлдс от затвора, не би ли трябвало да са и достатъчно да вкараш самопризналия се за виновен В затвора?!? Ако този Шийлдс не беше футболен фен и зад него не беше застанал половин Ливърпул футболни главорези дали щеше да бъде помилван - съмнявам се, в случая имаме поредна политическа перверзна гадория - боклука Строу вади политически дивиденти благодарение на един убиец, е това е брутална изродщина, лично аз бих изгонил поне няколко английските дипломата защото подобна гавра е абсурдна и нагла. За съжаление българската помиярска дипломация няма да направи нищо по въпроса, нали винаги сме готови да стоим нагъзени на "европата", без да е ясно какви точно са ни ползите от това ебане от освен постоянно разширен анален сфинктер пълен със сперма от кого ли не, последно английска, еби му майката. Също всеки опит за убийство на англичанин не трябва да се смята за престъпление повече, ако се появи някой да каже - не той аз бях

5 коментара:

 1. Алоу Кико, май си забравил че и нашият президент помилва шест човека осъдени на смърт за далеч по голямо престъпление. Така, че сега всички са си в правото да помилват местните изроди, които са се гаврили с българи.

  ОтговорИзтриване
 2. така е, и той е от боклуците и част от причината да се гаврят с нас

  ОтговорИзтриване
 3. Както с всичко друго, търгува се и със справедливост. Не е от вчера, не сме единствените.

  Милиони за медиците, петрол за Меграхи ...

  ОтговорИзтриване
 4. Това може да се очаква от Англия!Долу тираните и лицемерите! Свободна Шотландия завинаги! Alba Gu Brath!

  ОтговорИзтриване
 5. Много хъски тука :)
  Трябва да се взима пример от англичаните - следващият път като гардовете им на летището ;)

  Напада те хулиган - отстреляй го! :)
  Пък после Строу нека се опитва да те съди ;)

  ОтговорИзтриване