петък, септември 18, 2009

Импотентност владее телевизиите

Вчера ми се наложи да гледам/слушам Цената на истината и след това Царете на комедията е няма такива бълвочи, да зарежем възможността за актьори, боли ме гъза са или не са, та някаква путка се правеше че много й е трудно да дава отговори на толкова лични въпроси, въпреки че очевидно единствено се притесняваше дали гласът зад кадър /щото това не е никакъв детектор на лъжата, аз поне не видях такъв на сцената, та за мен е глас зад кадър/ ще каже истина или лъжа. Очевидно на въпрос - пожелавала ли си смъртта на мъжа си, е по-яко да кажеш - ДА - щото някак по-трудно биха те отрязали, зрителя би се усъмнил във възможностите на детектора, някак тъпо е да лъжеш че си пожелавал смъртта на съпруга си, но пък къде по-лесно е да те отрежат на отговор - не не съм го искала мъртъв.

Това което ме учудва, е че доста хора изобщо не се замислят върху думичките - детектор на лъжата - и смятат че всеки въпрос има точни и ясни два отговора - ДА/НЕ еми не, има въпроси чийто отговори не са си ги изяснили участниците, въпреки че вече са им зададени в предварителния кръг - та на тези въпроси както и да се отговори ДА/НЕ детектора не би разпознал лъжа, щото такава реално няма и нищо в теб не би реагирало по по различен начин на ДА и НЕ, та в този случай е повече от ясно, че е по-добре да дадеш по-неприятния за семейството ти отговор, горе казах поне за едно предимство. Естествено тук предполагам, че за да цъфнеш в подобно шоу нямаш проблем да "признаеш" куп простотии и измишльотини само и само да се докопаш до парите.

Големият проблем - абсолютен абсурд, изобщо не ме вълнува и интересува няква путка колко члена е лапала, смята ли съпруга си за лузър и иска ли да убие майката на мъжа си... е някои ги вълнува но май не са много, не и повече от вълнуващите се от турските бози и в този момент се намесва СЕМ, които направили среща с НОВА дали не можело предаването да се измести в по-късен час, да не развращавало и влияело на психиката на децата, а стига бе!? а може цял ден водеща новина по всички новини на телевизиите да е как е заловен поредния урод изнасилвал дъщеря си десетки години държейки я в мазето...

Минавам към VIP Dance - приятно и лъскаво шоу със страшно добър кастинг. Диляна, Ива и Николета са сред най-сексапилните мацки в България, но отново идват нескопосаните напъни на импотентни сценаристи, решили че врътката с някакви любовни интриги ще развълнува България , ще развълнува баба ми, ви еба в талантите

2 коментара:

 1. :)
  и аз го гледах и блогнах по въпроса (е, Царете на комедията го слушах първите 10 минути от другата стая);
  то и водещия със смешното име беше истинска звезда :D
  иначе на мен ми изглеждаше доста реално - може пък актьорите просто да са добри..

  ОтговорИзтриване
 2. Аз го загледах един път и ми стига толкова цена на истина за цял живот.Тъпо скалъпено предаване с евтини актьори което цели да провокира и да събуди бабичките след поредната серия на перла.

  ОтговорИзтриване