неделя, септември 06, 2009

Мразим

Красивите жени
Оказва се, че едни цици и цвят на косата са достатъчни всяка прилично изглеждаща жена да е курва, кучка, меркантилна, алчна, празноглава проституираща овца. Грозните жени имат качеството да намират и най-дребните недостатъци в очевидно по-красивите от тях и да им лепят етикети - примерно - ааа оная кривокраката... злобата е в пъти повече в голяма част от тези създания и причината е ясна - яко неприятно им е когато всички обръщат внимание на красивите, една част от мъжете допринасят за това като се разтапят пред сексапилните и това си личи от километри - променен глас, нетипични движения, мазнурене, сервилничене, излишни коплименти и възклицания... определено доста жалка гледка, но не и основателна грозните жени да злобеят.

Бойко Борисов
Дразни доста мъже, предимно в средната възраст и нагоре, които не са постигнали нещо кой знае какво, а този "пожарникар" вече е и премиер (не благодарение на другари и това, че е син на бивш висш комунистически деятел като Серьожата) и по всичко личи ще е успешен такъв, та тези мъже се дразнят заради уж наглед простичките неща, с които други постигат големи, игнорирайки факта, че шансът в живота също играе огромна роля, не може да мразиш някого само защото живота му е сервирал лимони и той си е направил лимонада

Българите
Не обичам кой знае колко българофилите, но тези помиярници ~фобите няма ден в който да не плюят и плюят срещу българите, ще речеш че само и единствено в България е пълно с изроди, ълоооуууу аре вземете да следите и световните новини, България е цвете в сравнение с 90% от всички останали маймуни на Земята и определено поглеждайки към теорията на вероятностите сме извадили късмет, че сме се родили тук.

Ники Дудука, Азис, Ани Салич, Жени Минчев, Ахмед Доган...
Тези има защо да ги мразим

1 коментар:

  1. VOXY ако не си разбрал - България е съставена от хейтъри - такива, които мразят всички и всичко само защото те не са направили нищо повече от собственият си живот. Хейтърското ни общество не отива да гласува и после реве срещу управниците. После, когато управниците си купят розови BMW-та за курвите, които ще се возят с тях - пак не роптаят, а мрънкат, че Бойко хвърлял прах в очите. Аз за сегте пък го чух днес да не иска да е популист, а да се свърши работа... Старая се да не съм хейтър, дори бившата си не мразя... :)

    ОтговорИзтриване