събота, август 22, 2009

Постижение на химията или гений е Болт?

за мен имаме химически урод създаден с цел повишаване интересът и оттам приходите от най-следената дисциплина в леката атлетика - бягането на 100 метра, тази разлика спрямо останалите е повече от абсурдна, определено не вярвам да е "извънземно", но пък вярвам в постиженията на химическата индустрия.

9 коментара:

 1. разликата с останалите може да се дължи на структурата му, той е издължен и не толкова мускулест, докато другите са според мен прекалено набити. Болт е буквално като скакалец в краката, разкрача му е сигурно 50см повече, олекотена структура, имаше термин май за това - генетичен допинг. на човека просто господ му е дал повече :)

  ОтговорИзтриване
 2. Типичните български вродени песимизъм и недоверие. Правилно го каза Анонимен. А аз мога да добавя, че след време, с тази структура, като премине и на 400м, също няма да има конкуренция. Просто го следи по-внимателно.

  P.S. И докато не го хванат е чист - невинен до доказване на противното.

  ОтговорИзтриване
 3. напиши bolt и doping в Google и ще разбереш, че съвсем не е типично българско подозрението. За всички които следят отблизо резултатите в леката атлетика тези постижения са изключително съмнителни, а как да го хванат като този им е златната кокошка? и говорим за бизнес, приходи, реклами.... в добавка са й циркаджийските му номера.

  ОтговорИзтриване
 4. "При победата на 100 м феноменът от Ямайка е направил 41 крачки, докато съперниците му 43-44."
  Иска ми се това,което той прави,да не е с помощта на някакъв допинг,защото е наистина уникален.
  В плуването също паднаха много рекорди на олимпииските,както и на световното тази година,не само от Фелпс бяха подобрени,съмнявам се пък там всички да ги друсат :)
  Светозар

  ОтговорИзтриване
 5. при плуването не е само Фелпс, докато в леката атлетика и бяганията е само Болт, което веднага го прави съмнително, също при плуването част от причините са революцията в плувните екипи както и подобрените условия, в които се плува

  ОтговорИзтриване
 6. За плуването ще разберем съвсем скоро, след като забраниха "модерните" плувни екипи. А колкото до Болт и златната кокошка, надали биха давали толкова много пари за титли и рекорди, ако не смятаха, че е чист. Показали са го с много други атлети. А и не само Болт направи силно бягане. Ами резултата на Гей? 9.71. Само 2 стотни по-бавно от предишния рекорд на Болт. При това "контузен"?!?!?! А и ако си следил внимателно, всички бивши големи го хвалиха и никой не намекна даже, че се съмнява.

  ОтговорИзтриване
 7. В плуването също се зоби много. В момента обаче падат рекорди заради костюмите, които са някакви извънземни, не съм запознат. Но от федерацията по плуване забраниха определени костюми от 2010. Обсъжда се и рекордите, поставени с тях да са в отделна графа от тези без тях. И между другото Фелпс плува с не толкова добър костюм ( в сравнение с въпросните космически, които ти свалят цели секунди от времето).

  Относно Болт - 50 на 50 са нещата според мен. Химия има, но определено е свръх талант и структурата му е феноменална за спринтьор. А и то си трябва силен организъм, за да може да възприема химията по оптимален начин. Аз поне така ги виждам нещата.

  ОтговорИзтриване
 8. Ами то всичко е химия, ама при Болт има и физика!!:))

  ОтговорИзтриване