четвъртък, юли 09, 2009

“Отчаян гей се закла с циркуляр”

Според някои това трябвало да ме натъжава, а водещите на re:tv било изродско да се "смеят като ненормални". Еми хич не ме натъжава, и на мене ми стана смешно, по-скоро от хилежа на водещите, определено беше забавно, от господарите също са го сметнали за такова, нищо че както винаги минаха за възмутени... но нека се върнем към проблема с натъжаването. Когато някой умре много добре знаете защо сме тъжни ако сме го познавали - защото ще ни липсва и колкото по-близък ни е бил, толкова повече ще ни липсва съответно ще сме по-тъжни и заради засилената носталгия, т.е. не е до това че той е умрял най-вече, а че на нас ще ни липсва. Четейки някоя покъртителна история има възможност да опознаем лирическия герой, да го почувстваме близък и в крайна сметка да се натъжим, но четейки едно шибано заглавие като това, няма как да се сближиш с умрелия освен ако не си майка тереза, та аре без тези възмутени осъдителни речи които едва ли не ме задължават да се чувствам тъжен ала Ани Салич.


Накрая да добавя, че възмутената блогърка от това безобразие не е цитирала първоизточника на новината, въпреки че се е подписала под писмо в което куп нейни колеги реват, че не са цитирани като първоизточници когато били такива, ъъъ всъщност цитирала го е - "някакъв долнопробен вестник"

4 коментара:

 1. И аз се хилих на това заглавие снощи.....всъщност да - на водещите. Техният смях беше заразителен.

  Иначе цялата псевдо съпричастност е типична.
  За мен обяснението е следното: когато човек няма свои грижи /или по-точно не може да се справи с тях/ си измисля/или се намесва/ чужди.

  Същата работа и тук.

  ОтговорИзтриване
 2. бе покрай тоя майкъл джексън много хора се оказаха ревльовци

  ОтговорИзтриване
 3. Анонимен09 юли, 2009 12:43

  http://vbox7.com/play:fa2635ca

  ОтговорИзтриване
 4. Абе, кво е туй циркуляр???
  На село си имаме гейове, ама циркуляри май нямаме.

  ОтговорИзтриване