петък, юни 05, 2009

Как се води дебат със Станишев?

Не знам... този нагъл социалист е успял да овладее изкуството на мазното и нахално говорене, което няма спиране, цитира едни числа, които нищо не говорят, но пък се представят като числа, с чиито стойности трябва да сме радостни, въпреки че съвсем не е така, надраскал за една-две вечери някакъв план пълен с празни приказки като - "Стабилна финансова система, Укрепване на българската икономика, Изграждане на модерна инфраструктура, Насърчаване на конкурентоспособни инвестиции, Ускорено подобряване на бизнес средата, Модернизация на българското земеделие, Достъп до подходящо работно място, Инвестиции в здравеопазването..." отвсякъде преливат едни пожелания и единственото конкретно нещо как ще се постигнат е посочването на някаква сума която ще бъде изхарчена, а всъщност той Сергей нали в последния си клип казва, че сбъдва желания, явно ще разчита на вълшебната пръчица, интересното е че с този си план реално Станишев признава, че и показва, че всъщност нищо не е направил тези 4 години освен да се упражнява в управление, да се сещате за някой голям инфраструктурен проект по времето на Станишев? но какво може да се очаква от човек който не е работил нищо освен партийно строителство, едно такова суперско е без да си показал каквито и да е качества, само защото си син на голяма комунистическа клечка да те направят премиер... но все пак нека му признаем, той има план, приличащ на "искам да стана космонавт", сбъдва желания, хвърля боб и гледа на таро

2 коментара:

  1. Анонимен05 юни, 2009 15:33

    Не, че съм фен на комунисто, даже ми бърка в червата, но все пак, ако ми кажеш пък как се води дебат с пожарникаря... двамата са в двете крайности, така че е хубаво да ги сравниш, ако ти е удобно, защото усещам от кое изказване е предизвикан коментарът ти(който за мен е доста точен и има много истина в него).

    ОтговорИзтриване
  2. Серго по едо време обяви 24 милиарда евро чужди инвестиции през мандата... дека са тия пари, не стана ясно. може да са оборота на банките :)

    ОтговорИзтриване