петък, май 29, 2009

Най-красивите кандидат-евродепутатки

Моника Панайотова ГЕРБ ЕвроизбориМоника Панайотова
No.7 в листата на ГЕРБ

Бакалавър Международни отношения – УНСС, Магистър МИО – със Специализация Управление на Международни проекти. Председател на МГЕРБ. До 2008г. - директор „Проекти и връзки с обществеността“ в Института за икономическа политика (София). С опит в изготвянето и реализирането на международни проекти и доклади по актуални европейски въпроси. Специализации в областта на външните отношения. Владее френски и английски.

Ана Страшимирова ГЕРБ ЕвроизбориАна Страшимирова
No.11 в листата на ГЕРБ

Доктор по Международно частно право. Главен асистент във Варненски Свободен Университет „Черноризец Храбър“. Експерт в областта на морското право, опазването на морските ресурси и правото на ЕC. Член на УC на Сдружение „Българска асоциация по морско право“. Член на Съюза на учените – Варна, член на Комисията за работа с младите учени към съюза на учените в България. Владее английски и руски.

Икмал Джомова ДПС ЕвроизбориИкмал Джомова
No.12 в листата на ДПС

Магистър Транслатология с английски език. Бакалавър по английска филология със специализация за преводач и педагог.
Регионален координатор на Европейски информационен център.
Владее английски, немски, френски и турски език.


Мариана Стоянова Зелените ЕвроизбориМариана Стоянова
www::popatya.blogspot.com
No.10 в листата на Зелените

Завършила през 2002 г. маркетинг и мениджмънт в “Икономически университет”-
Варна. Ползва английски, руски, португалски, немски, испански, японски и френски. Активен природозащитник, ангажиран с протести, подписки, петиции, шествия за защита на природата. Работи в неправителствения сектор от 2002 г. в проекти, насочени към подпомагане на гражданското общество и заетостта, за устойчиво развитие и чиста природа.


Надежда Михайлова Синята коалиция ЕвроизбориНадежда Михайлова
www::nadezhdamihaylova.eu
No.1 в листата на Синята коалиция

Образование
1975 – 1980 Испанска езикова гимназия, гр. София; 1980 – 1985 Магистър по лингвистика – СУ „Св. Климент Охридски”;1991 (май – август) Американски конгрес, Кабинетът на Конгресмен Дейвид Драйер, Сертификат за завършена програма по Външна политика и Връзки с обществеността;1992 Харвардски Университет, John Kennedy School of Governement, Удостоверение за старши правителствени ръководители; 1993 BBC Лондон, Връзки с обществеността
Езици: Английски, испански и руски

1 коментар:

  1. надежда на живо още преди 6 години (когато бях в казармата) изглеждаше разочароващо, а никоя от другите, като гледам номерата им в листите, няма даже далечен шанс да бъде евродепутат :(

    ОтговорИзтриване