сряда, април 29, 2009

Славчо го биха и почна да реве

Както може би знаете bTV спря Хипнотизаторът и премести провалилите се рейтингово Ясновидци от четвъртък в събота, на тяхно място в битката с VIP Brother 3 сложиха Бягство към победата на Славчо, само че и то се издъни в четвъртък брадъра го отнесе със среден рейтинг около 800.000, срещу 600.000 на бягството и веднага имаме отговор - Славчо събрал сценаристите си да реват
Класа - 11 стр. via bgmlog
Сценаристите на Слави vs. VIP Brother 3
Цинично е богати хора, затворени в суперлукс срещу хонорари, да призовават други хора с по 500 лева заплати, да дават по 1,20 лв. за благотворителност. Това заяви сценаристът в "Шоуто на Слави" no bTV Тошко Йорданов по повод V1P Brother 3.
Благотворителното риалити по Нова тв бе сред темите на редколегията в понеделник вечер. "Забавно е известни хора да се правят на маймуни по телевизията, но защо това трябва да се свързва с благотворителност? Трябва да има морални граници", добави Йорданов. Иво Сиромахов допълни, че във VIP Brother 3 има подмяна на понятието "благотворителност". Според него дарителството е личен акт, а не призоваване на другите да даряват. От Нова телевизия отказаха коментар.
ауууууу трябваше да се застъпи времево брадъра с на Славчо шоуто за да се сетят, че било цинично явно, хяхяхя - месец и половина след старта на випа, и да се присъединят към простите домакини - Люба Кулезич, Бакалов от e-vestnik и останалите знайни и незнайни строители на комунизма... Само че цинично нецинично брадъра ще събере около милион и половина, а рейтингите му показват, че и забавлява хората, звездите са просто работници наети за шоуто, пазар на труда - това за Славчо ако не знае какво значи, участниците взимат хонорари, осветителите - заплати, разлика няма, единствено някой може да се подразни когато някоя самозабравила се звезда влезе в позата колко е щедра благотворително, но да се върнем към хонорарите - някой от Нова ТВ или Олд Скуул да е казал нещо за такива? всъщност жълтите вестници раздухаха разни суми, и точно те би трябвало да бъдат винени за подмяната, зрителя нямаше да знае за хонорарите нали?(то ясно че всички се досещаме), дори самият Трифонов раздухва като отделя време за подобен коментар, това е като да се възмущаваш що дават порно по телевизията докато чукаш някой пред камерите.
Славчо и невзрачните му сценаристи вместо да плюят конкуренцията и ронят сълзи за ниския си рейтинг, да вземе да направят нещо интересно

2 коментара:

  1. тази година не се сещам да съм гледал предаване по бТВ

    за "Бягство към победата" чувам за първи път. истинската Победа ще дойде, когато слави избяга от ефира

    ОтговорИзтриване
  2. Според мен проблема на Слави е че е свикнал да диктува предпочитанията на зрителя. Преди години той правеше това с успех, тъй като редовия зрител имаше малък "experience" и ограничен избор. Днес това е вече невъзможно! Даже и една революция тип 97ма няма да може да организира!

    ОтговорИзтриване