вторник, март 17, 2009

Vip Brother епизод 3

Никитата(Нико Тупарев, Ники Кънчев, Ники Николов) се завръщат под прикритието на благотворителността... скандалите ги очаквам още в средата на следващата седмица, при тези персони. Удари в десетката са - Тодор Славков, струва ми се доста ще се посмеем с бурсучето на бай Тошо, Дачо - изглежда глуповат и дано не си налегне чуковете ами се покаже в пълната си светлина, Софито и разбира се Ицо Хазарта, който се надявам да не го играе тих и спокоен охльов, в каквато роля е много лесно да се напъхаш, уж като контраст на творчеството му, ще е тъпо и скучно, Ивайла Бакалова и вероятно Милко Калайджиев, при мустака не знам доколко ще се получават опитите му да е забавен, но от това което дочувам бил приятна компания, все пак твърдящите го са били силно алкохолизирани та ще видим... за останалите - Гала вероятно ще е от скучните, фалша при нея яко се е сраснал с личността й та едва ли има някаква маска за сваляне, при Аня Пенчева и Петя Дикова има потенциал, само фактът че са под силното влияние на Сашо Диков е достатъчен да се очакват интересни моменти с тях. Сред първите напуснали очаквам да е Божидара, сестрата на Ивайла, няма да се учудя и Тошето рано рано да се изнесе, а може и публиката да го изхвърли набързо.

Като за начало е добре - малко Кошлука преигра, определено Music Idol не ми липсваше през двата часа и всъщност без един Иван Ангелов това шоу е умряла работа, някакви се мъчат да пеят, сори ма си имам WinAmp и ми е през чревния тракт за напъните на аматьори

7 коментара:

 1. е, тоя път поне има някакъв ВИП елемнт наистина, половината съм ги чувал :)

  ОтговорИзтриване
 2. С МА е свършено, и бат Бойко не можа да го спаси! Сега всичко е в ръцете на Випа, да видим какво ще ни покаже!

  ОтговорИзтриване
 3. Винаги съм се стараел да не пиша за риалити формати. Досега се справях. Противеят ми с първоначалната си масова истерия и модата всеки да се опитва да се изкаже най-компетентно, обобщаващо и миродавно.
  В цялата тая графоманска плява се губят мнения като по горното...цинично, но кратко и точно.

  Безспорно провокацията с вкарването на номенклатурния изтърсак Малък Тошко постигана целта си. Включително и аз си позволих да нашиша нещо относно VB3 в блога си. Не се спрях нито на учасниците, нито на церемонията, нито на водещия...през чепа са ми.

  Друго, друго...очевидната пародия на благотворителност. Хора лапнали хонорари, бездействащи 2 месеца в къща да лицемерничат за смс-и. Ми да го духат...

  ОтговорИзтриване
 4. Анонимен17 март, 2009 16:27

  Година след година,едни и същи мутри във всички шоута,игри и т.н. и т.н.Направо да се гръмнеш от отегчение.В МА поне има нови лица,а и не пеят лошо.Е,естествено ако си падаш по перде-кириз,вип-а ще ти бъде по-интересен...Мb

  ОтговорИзтриване
 5. бях в публиката и никито кънчев ми се стои много уморен снощи, гледаше като куче преди ефира, беше ме страх да не умре на сцената :)

  ОтговорИзтриване
 6. Хубаво е, че намеренията им са благородни, само недоумявам защо трябва да взимат хонорари. Мен пък най-ме кефи Божидара. На първо четене де, ще видим нататък.
  @Георги Минчев: С това си изказване се причислихте баш към мЕродавните оратори. :)

  ОтговорИзтриване
 7. Вчера прелетя по RSS-а, че новата Мис България искала да напуска Вип Брадър ... ако наистина е така, тази е егати излагацията. Дори и най-плиткоумните и руси бимбота знаят, че работата на миските е да са благотворителни агенти, да "спасят света" и да има "мир за всички", и т.н. Обаче нащата макар да е с еди-колко си висши, явно не го знае и не го загрява, и нейният личен морален компас в момента сочи към "Трябва да съм егоист!" ;) Патко смотана, стой докато те изгонят, за да може да се събере някой друг лев повече! Не са те избрали за Мис България, за да ходиш да учиш за изпити, и те да са най-важното нещо в годината след спечелването на конкурса -- имаш работа да вършиш, имаш задължения! Не ми дреме стара ли си, грозна ли си, пласмасова ли си, нахална ли си или си тъпа, фалшива ли си, с СМС гешефт ли са те избрали или не -- важното е след като са ти дали титлата да си носиш отговорността като Мис България, и да свършиш цялата работа и задължения, които са ти възложени.

  ОтговорИзтриване