понеделник, март 16, 2009

Мискътъ изхвърлена като парцал от Милен Цветков


Ако Мис България 2009 прочете коментарите в dir и dnes ще се самоубие, разбира се не е толкова грозна колкото са е изкарали, но определено не става за Мис, визията й е на 35 годишна, а разликата със сладурчето Надежда(3-то място) е повече от фрапираща. Изявата й при Милен показва, че не само външността й куца, а начина по който Цветков приключи разговора яко кефи.

Още по темата:
10 извода от Мис България 2009 от Жоро Неделчев
и
любопитни подробности в svetsko.com

5 коментара:

 1. да ти прилича на Ирен Онтева?

  ОтговорИзтриване
 2. абе според мен доста странно се отнесе той с нея - явно беше, че тя не е толкоз тъпа, каквато се опита да я изкара цветков - и той нещо се подразни, че не му се получава каквото си е намислил и се държа като абсолютен селянин (както винаги де, то какво друго да очакваш от шимпанзе като него)

  ОтговорИзтриване
 3. бе маймуняк е,ама и тя изглежда тъпа след две висши и след положени над 100 изпита.

  ОтговорИзтриване
 4. Анонимен17 март, 2009 15:51

  Не е толкова грозна, колкото е фалшива.

  Тактиката и беше много погрешна според мен. Трябваше да му отговори (предполагам все пак е знаела отговора на този въпрос) и след това да зададе контра-въпрос на Милен по тема от някое от 2те и висши образУвания хехе.

  ОтговорИзтриване
 5. Анонимен19 март, 2009 20:29

  русата че е зле, така е, а другата кривогледа ли е или само така ми се струва? това ми прилича на конкурс на хора с недъзи, психически и физически

  ОтговорИзтриване