неделя, март 15, 2009

Морален изрод в Къщата

Оказва се, че "либийската" сестра във VIP Brother ще е Кристияна Вълчева - яко нагло същество, просещо наляво и надясно пари - и защо? защото са били престъпно немарливи и съвсем заслужено бяха осъдени, а парите - да се били интегрирали, да преодолеели нещо си, за компенсация и в този род, че откъде накъде България ще те компенсира с нещо си ма??? аз ли съм те пратил в Либия? и след като там практиките са немарливи защо не си се върнала, ами си работила в такива условия?

2 коментара:

  1. Иво тези "мъченици" станаха толкова нагли, че вече само като чуя за тях и ми се повдига. Не стига, че никой не ги е пращал в Либия, а и освен това са виновни. Знае се, че една от тези залюхани "дами" е била любовница на сина на Кадафи и са направили далавера със заразена кръв, вместо да се бракува. Да целият проблем със заразяването е станал поради алчността на тези ми ти "медицински лица", а най ме е яд когато аз трябва да плащам за алчостта на такива, които очевидно вече са и ВИП

    ОтговорИзтриване
  2. Дано я разкарат още първата седмица, нямам намерение да я гледам, ако остане току виж и Випа последва незавидната съдба на тазгодишния МА!

    ОтговорИзтриване